Η Mάρα οργανώνει ηλεκτρονική online ( νεανική) σελίδα του STAR CHANNEL!


Πάνε καλά ... Τι ξέρει η Μάρα από "ποντίκια"... και celebrity και νεολαία ( άλλο ο χαβαλές του δελτίου του τηλεοπτικού Star και άλλο το online).Σκληρός ο ανταγωνισμός! Δεν της δίνουν καμιά άλλη εκπομπή να τα λέει με το Εφραίμ!

"Τα νέα από το κανάλι του Star:

"Το Star οργανώνει με μία ομάδα εργασίας, που απαρτίζεται από εξειδικευμένα στελέχη, δημοσιογράφους και τεχνικούς, ένα ειδησεογραφικό, ενημερωτικό, ψυχαγωγικό site.
Στις σελίδες του θα περιλαμβάνονται ειδήσεις από την τρέχουσα επικαιρότητα αλλά και τον διεθνή χώρο. Επίσης προτάσεις για ψυχαγωγία, ιδέες για εκδρομούλες του Σαββατοκύριακου.
Με πολλή φροντίδα ετοιμάζεται ένας οδηγός για νέους, που δεν πρέπει απαραίτητα να ξοδέψουν χρήματα για να περάσουν καλά.
Στο site αυτό επικεφαλής αναλαμβάνει η δημοσιογράφος Μάρα Ζαχαρέα, η οποία θα είναι διευθύντρια των On Line Media του Star.

----------------------------
Από την ερχόμενη Τρίτη 3 Μαρτίου, η Μάρα Ζαχαρέα θα παρουσιάζει δίωρη καθημερινή εκπομπή 10:00 - 12:00 το πρωί στο πνεύμα του μουσικού σταθμού. Η εκπομπή θα έχει ειδήσεις πολιτιστικές, θέατρο, κινηματογράφο, συναυλίες, προτάσεις για βιβλία, για ταξίδια, νέα για το περιβάλλον. Για τους φανατικούς του διαδικτύου, οι τελευταίες εξελίξεις στον κόσμο της τεχνολογίας. Όλα αυτά με πολλή μουσική για να μας συνοδεύει ευχάριστα στις πρωινές μας διαδρομές.

http://ourgreektv.blogspot.com/2009/02/site-star.html"