Το μοντέλο και η "ΚΟΚΑ"...σε συσκευασία σκληρού δίσκου Η/Υ!


Πανικός στην Showbiz της Θεσσαλονίκης και οχι μόνο..
Υπόθεση με παραλαβή δέματος απο την Κολομβία μέσα στο οποίο ήταν συσκευασμένη κοκαίνη καθαρού βάρους 160 γραμμαρίων συμπιεσμένη με ειδική πρέσα εμπλέκει γνωστό μοντέλο και ηθοποιό από την Θεσσαλονίκη.Η συσκευασμένη κοκαΐνη ήταν μεσα σε δέμα που περιείχε ένα σκληρό δίσκο ηλεκτρονικού υπολογιστή που ήταν υποτίθεται και το αντικείμενο της αποστολής.

Οι αποστολείς είχαν μάλιστα συσκευάσει την κοκαΐνη με τρόπο και ειδικό υγρό ώστε να αποφύγουν το ενδεχόμενο να γίνει αντιληπτή και από εκπαιδευμένους σκύλους. Η παραλαβή τοιυ δέματος έγινε από εταιρία courier που είχαν χρησιμοποιήσει οι αποστολείς. Μεταφέρθηκε σε κατάστημα της εταιρίας στη Χαλκιδική. Εκεί έστησαν "καρτέρι" οι άνθρωποι της δίωξης ναρκωτικών που είχαν και τις πληροφορίες για το δέμα και το περιεχόμενό του.
Στην παραλαβή του δέματος πήγαν δύο άτομα που συνελήφθησαν. Το ένα μεσα στο κατάστημα της εταιρίας courier που παρέλαβε το δέμα με πλαστή ταυτότητα και το δεύτερο εκτός καταστήματος ,όπου και όπως αναφέρουν οι πηγές της ασφάλειας Θεσσαλονίκης κρατούσε τσίλιες.
Η ασφάλεια θεωρεί εγκέφαλο και τελικό παραλήπτη του δέματος τον ηθοποιό και μοντέλο Τεό Θεοδωρίδη που αναζητείται. Επίσης πηγές της ασφάλειας λένε οτι το μοντέλο είχε ταξιδέψει πρόσφατα στη Κολομβία.
Η είδηση έχει προκαλέσει πανικό σε άτομα της εγχώρια showbiz που πιθανόν να ήταν πελάτες του κυκλώματος , γιατί πιστεύεται οτι αυτού του είδους η κοκαΐνη προορίζεται για γερά πορτοφόλια και πρόκειται για καλής ποιότητας!
Να θυμίζουμε ότι και το καλοκαίρι είχαμε αντίστοιχη σύλληψη για ναρκωτικό υποκατάστατο της κοκαΐνης στη Μύκονο σε πολύ γνωστό club με φερόμενο ώς παραλήπτη γνωστό προμότερ νυχτερινών κέντρων και "κολλητό" με την μισή Showbiz του νησιού!
Για την αποστολή των ναρκωτικών τότε είχε χρησιμοποιηθεί μία γλάστρα ανθοπωλείου και σαν "βαποράκια" οι υπάλληλοι που έκαναν τις διανομές των παραγγελιών. Τότε η παραγγελία είχε σταλεί το μαγαζί που εργαζόταν ο προμότερ.