Reality Show η απαγωγή του εφοπλιστή ...και "τζόγος" με τα λύτρα!


Eχουν ξεφύγει τα κανάλια με το θέμα του εφοπλιστή Παναγόπουλου...Το έχουν μετατρέψει σε reality show παίζοντας παιχνίδι με τις δημόσιες σχέσεις της ΕΛΑΣ και των ρεπόρτερ τους!

Και δεν είναι μόνο αυτό . "Τζογάρουν" με τα τα λύτρα...Από 40 εκατομ ευρώ ( που είναι και το πραγματικό ποσό που αξίωσαν, γιαυτό άλλωστε πήραν μαζί τον οδηγό να τον κάνουν "ταχυδρόμο") τα ανεβάζουν στα 100.000 εκατομ ευρώ!
Πρόκειται πραγματικά για κανονικό δούλεμα του κόσμου. Και βέβαια το άλλο με το φάρμακο που το πάτε! Οχι μόνο δεν μάζεψε την αρχική της γκάφα η ΕΛ ΑΣ να ζητήσει δημόσια (χθές) ευαισθησία των δραστών για την υγεία του θύματος , τώρα διαδίδουν οτι ψάχνουν να βρουν το φαρμακείο που θα προμηθευτούν οι δράστες τα φάρμακα για τον εφοπλιστή.
Πάντως, η οικογέννεια φαίνεται να έχει προσφύγει σε ξένους ειδικούς διαπραγματευτές που διαχειρίζονται κρίσης που σχετίζονται με απαγωγές επιχειρηματιών για λύτρα ή με εκβιασμούς σε επιχειρηματικό επίπεδο.
Και η αστυνομία είναι εκτός παιχνιδιού. Σε αυτό πρέπει να είναι ενήμερη και να έχει παρέμβει η κυβέρνηση και η πολιτική ηγεσία των αρμόδιων υπουργείων!