Kόντρες και επιχειρηματικές διαμάχες στην οικογένεια του απαχθέντα εφοπλιστή


Τι παίζετε στον οικογενειακό και επιχειρηματικό κύκλο του εφοπλιστή Παναγόπουλου που έχει πέσει θύμα απαγωγής? Απλό παρασκήνιο ή και αιτία της χθεσινής απαγωγής του?
Eρωτηματικά που τόσο η αστυνομία, όσα και τα τηλεοπτικά ΜΜΕ ...περνούν σε δεύτερο πλάνο και κάνουν παιχνίδια μια με το οργανωμένο έγκλημα και μια με την τρομοκρατία.
Ακόμα και τον Παλαιοκώστα βλέπουν πίσω απο την ενέργεια. Ομως μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να υπάρχουν κοινά στοιχεία με την απαγωγή Μυλωνά. Αλλωστε ο χρόνος απο την σύλληψη του μέχρι την ημέρα που έγινε η απαγωγή Παναγόπουλου ,δεν δικαιολογούν ανάμιξη του ίδιου στο σχεδιασμό και στον εντοπισμό του "στόχου" ή ανθρώπων που μπορεί να ανήκουν στην ομάδα του.
Στην υπόθεση Παναγόπουλου η επιχείρηση της απαγωγής έγινε πιο οργανωμένα ως προς τα μέσα που έχουν μέχρι στιγμής χρησιμοποιηθεί και ως προς το τρόπο που κινήθηκαν οι δράστες.
Πρόκειται για την πιο "επαγγελματική" απαγωγή που έγινε πότε στην Ελλάδα και τα κίνητρα είναι σαφώς πιο δελεαστικά λόγω της οικονομικής επιφάνειας του επιχειρηματία -εφοπλιστή.
Αλλωστε στα ΜΜΕ θα παίξουν πολλά σενάρια και θα γίνουν πολλά show που καμιά σχέση δεν έχουν με τις πληροφορίες που πραγματικά υπάρχουν και τα κίνητρα των απαγωγέων ...που μπορεί ακόμα να κινούνται από το παρελθόν και την δράση του επιχειρηματία καθώς και απο διαμάχες που μπορεί να υπάρχουν στο οικογενειακό και επαγγελματικό τους περιβάλλον.