ΕΝΑΣ αρχιμανδρίτης και άλλοι ΕΛΛΗΝΕΣ στη λίστα της Interpol με παιδεραστικό πορνογραφικό υλικό!!!


Ενα ακόμα πλήγμα δέχθηκαν από την Ιnterpol τα κυκλώματα παιδεραστίας στο διαδίκτυο και οι εκατοντάδες χρήστες τους μεταξύ των οποίων και αρκετοί ΕΛΛΗΝΕΣ ανάμεσά τους και ένας αρχιμανδρίτης. Η επιχείρηση της αποκάλυψης, έγινε από την αστυνομία του Λονδίνου, πριν τρεις μήνες όταν εντοπίστηκαν ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ που παρείχαν περιεχόμενο παιδεραστικού υλικού, στο οποίο οι χρήστες είχαν πρόσβαση μέσω διαδικτύου και με την αγορά του υλικού μέσω πιστωτικών καρτών.
Τόσο από τους λογαριασμούς των πιστωτικών καρτών όσο και από ηλεκτρονικά ίχνη που άφηναν οι χρήστες στους σέρβερ των ιστοσελίδων η αστυνομία του Λονδίνου με την συνεργασία της δίωξης του ηλεκτρονικού εγκλήματος της interpol άρχισε ένα σαφάρι στις χώρες που εντοπίστηκαν οι αγοραστές του υλικού και επισκέπτες των ιστοσελίδων.
Στην Ελλάδα "τακτοποιήθηκαν" 13 άτομα και ήδη δύο έχουν προφυλακιστεί καθώς πλέον το αδίκημα της χρήσης παιδεραστικού υλικού, σε αντίθεση με το παρελθόν , είναι κακούργημα ( και οχι διακίνηση ασέμνων αντικειμένων) και δεν απαιτείται ο εμπλεκόμενος να έχει οικονομικά κίνητρα ( εμπορία , παραγωγή) προκειμένου να του απαγγελθούν κατηγορίες.
Εκτός του αρχιμανδρίτη , συνελήφθη ένας DJ, ένας γυναικολόγος και ένας αγγειοχειρουργός, ένας φοιτητής, καθώς και ένας αξιωματικός του Στρατού