Eστειλαν σφαίρες στο Kούγια ...και βγήκε στον Αυτιά να το ανακοινώσει!



"Επιστολικές σφαίρες" έστειλαν στο Κούγια , όπως ο ίδιος ανακοίνωσε στο παππουδογιαγιάδες and Θωδηδομαλιωτάκιδες Show του "ενσημούλια"!
Εμείς εδώ, από ελάχιστα ως καθόλου δεν έχουμε ασχοληθεί με το γεγονός οτι έχει αναλάβει την υπόθεση των δύο αστυνομικών, γιατί ο κάθε δικηγόρος έχει υποχρέωση να υπηρασπίζεται κάθε κατηγορούμενο...Αυτό λέει ο νομικός πολιτισμός κάθε δημοκρατίας! Βέβαια το πως την χειρίζεται δημόσια είναι δικό του θέμα και το πελάτη του!
Και καταλαβαίνουμε οτι δεν μπορείς να στοχοποιείς ούτε δικηγόρους, ούτε δημοσιογράφους!
Αλλά και το show δεν το γουστάρουμε καθόλου...Δηλαδή τι κάνει τον Μπρούς Γουίλις στο πολύ "σκληρός για να πεθάνει..."
Διαβάστε το σχετικό θέμα απο το troktiko
http://troktiko.blogspot.com/2009/01/blog-post_859.html
"Ένας φάκελος με δύο σφαίρες έφθασε στο γραφείο του Αλέξη Κούγια όπως είπε ο ίδιος ενώ ανέφερε ότι ο επόμενος στόχος θα είναι ο ίδιος. Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο γνωστός ποινικολόγος στην εκπομπή του Γ.Αυτιά: "Έφθασε ένας φάκελος όπως πολλοί που είναι απειλητικοί αλλά αυτή την φορά είχε μέσα 2 σφαίρες. Τα έχει η ασφάλεια. Χθες άκουσα από δημοσιογράφο ότι το επόμενο θύμα θα είναι δημοσιογράφος ή δικηγόρος. Οπότε νομίζω ότι...καταλαβαίνετε ποιον εννοούν. Άλλωστε έχει ειπωθεί ότι η σφαίρα έχει βρει λάθος Αλέξη. Δεν λαμβάνω μέτρα προστασίας γιατί έτσι είμαι" είπε ο Αλέξης Κούγιας και πλέον έχουμε παραλογιστεί και βρισκόμαστε σε μια ...παράκρουση με τρομοκράτες να χτυπάνε κατά βούληση. Απόλυτη τρέλα να κυνηγάς τον συνήγορο κάποιο ή δημοσιογράφο ή αστυνομικό. Τέλος πάντων παραλογισμός να αφαιρείς ανθρώπινη ζωή."