Λογόκριναν το domain name koukouloforos.gr ...οτι είναι ίδιο με το bourdela.gr !!!

Στην εποχή του Μεταξά ...το Internet στην Ελλάδα!
Αποκαλυπτικό θέμα που είναι εκτός λογικής και παγκόσμιας πρακτικής στο διαδίκτυο φέρνει στη δημοσιότητα το Zougla.gr!
Έλληνας μετανάστης του εξωτερικού αγόρασε το domain name koukouloforos.gr και του το απέρριψαν ως ύποπτο για την δημόσια τάξη και ότι αντίκειται στα χρηστά ήθη...
Η σελίδα μάλιστα είχε τεθεί σε λειτουργία με την προσωρινή εκχώρηση του ονόματος..
Στην ουσία ήταν μια χιουμοριστική σελίδα...Αλλά στην επιτροπή τηλεπικοινωνιών την "εκοψαν" με βάση νόμο για την εκχώρηση ονομάτων ελληνικού χώρου,που αναφέρει οτι ονομασίες διαδικτυακών τόπων που μπορεί να διασαλεύουν την δημόσια τάξη να προσβάλουν τα χρηστά ήθη δεν γίνονται δεκτά...
Και αυτό όταν είναι γνωστό οτι ο καθένας μπορεί να κατοχυρώσει ονόματα στο irnernet σε οτι κατάληξη θέλει όπως πχ COM,org , net κλπ. Και αυτό όταν σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο ελέγχουν το περιεχόμενο και όχι την ονομασία ... Και μόνο λέξεις και φράσεις που οδηγούν σε παιδική πορνογραφία μπλοκάρονται ακόμα και από τα ρομπότ των μηχανών αναζήτησης!
Πάντως τουλάχιστον μαζί με την ονομασία koukouloforos.gr έκοψαν και την ονομασία bourdela.gr που το Bollywood-GREECE είχe αποκαλύψει (Tο bourdela.com έκλεισε ...το bourdela.gr άνοιξε!).
Μ
άλιστα η διεύθυνση αυτή άνοιξε μετά την σύλληψη του ιδιοκτήτη στης σελίδας bourdela.com και την διαφήμιση που της είχε γίνει από την αστυνομία και τα ΜΜΕ. Εκεί κάποια απο τα κυκλώματα του εξωτερικού με call girls πήγαν να την κατοχυρώσουν! ( Φωτο 2 ) Aντίθετα το domain name sex.gr (φωτό 3) που οδηγεί στην σελίδα που βλέπετε στην φωτογραφία 4 δεν λογοκρίθηκε!!!















Είμαστε η χώρα της τρέλας ,της υποκρισίας ,του τίποτα και του χωροφύλακα!
Το πως την γλίτωσε ο Μπίλ Γκέιτζ και δεν τον πήγαν στο Κορυδαλλό...οταν ήρθε στην Ελλάδα είναι θαύμα...