...και "σύμβουλος επενδύσεων" των απαγωγέων του ο Παναγόπουλος!

Αλληλοεξεφτιλίζονται ...δημοσιογράφοι και κανάλια...
Σημειώστε...Σόμπολος, Χαρδαβέλας, Νικολούλη, και πόσοι ακόμα θα εμφανιστούν με μια μικρή ιστορία ,από την απαγωγή πολιτικοκοινωνικοδημοσιογραφικοκοσμική σαπουνόπερα!!


Διαβάστε αυτό το πoστ απο το http://kourdistoportocali.blogspot.com/

"Φαιδρότητες..." χαρακτήρισε ο Περικλής Παναγόπουλος τις περιγραφές του Σόμπολου!...Μεγάλος φιδέμπορας, ο δικός μας...



Βγήκε σήμερα το πρωί στο Mega, ο Πάνος Σόμπολος και ισχυριζόμενος ότι έχει πληροφορίες απο το περιβάλλον του εφοπλιστή, άρχισε να περιγράφει με "λεπτομέρειες" στιγμιότυπα απο την ομηρία του Παναγόπουλου. Είπε λοιπόν ο Σόμπολος στην εκπομπή των Καμπουράκη-Οικονομέα:
"Kάποια στιγμή ρώτησαν τον Παναγόπουλο οι απαγωγείς, πως να επενδύσουν τα λεφτά που θα έπαιρναν ως λύτρα...Κι ο Παναγόπουλος τους απάντησε "Να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα και να σκέφτεστε οτι ποτέ δεν πρέπει ν ανοίγεστε παραπάνω απο τη δρασκελιά σας. Ν ανοίγεστε όσο το βήμα σας..."
Λίγα λεπτά αργότερα ο Παπαδάκης είχε ζωντανή σύνδεση με τον Περικλή Παναγόπουλο κι ανάμεσα στ άλλα τον ρώτησε εαν οι απαγωγείς τους ζήτησαν συμβουλές για το πως να επενδύσουν τα χρήματά που θα έπαιρναν απο την οικογένειά του. Ο εφοπλιστής απάντησε:
"Δεν ήμουν επιχειρηματικός σύμβουλος στη διάρκεια της ομηρίας μου. Αυτά είναι φαιδρότητες..."
Μπορείτε να μας πείτε κε Πρόεδρε της ΕΣΗΕΑ, εαν αυτό που κάνετε είναι δημοσιογραφία; Μήπως πρόκειται για απαγωγή της νοημοσύνης μας; Τι σας δίνει το δικαίωμα να λέτε τόσα φίδια πρωί-πρωί; Γιατί εξευτελίζετε ακόμη πιο πολύ το ευτελές "λειτούργημά" μας; Πως είναι δυνατόν να λέτε τέτοια ψεύδη; Με τι κύρος θα διαπραγματευτείτε για λογαριασμό των δημοσιογράφων με τους εργοδότες, όταν εσείς ο ίδιος, ο πρέζιντεντ, αντιμετωπίζετε το αστυνομικό ρεπορτάζ με την επιπολαιότητα του Νίκου Τσιλιπουνιδάκη και της Σταματίνας Τσιμτσιλή;
"Φαιδρότητες..." χαρακτήρισε το θύμα τις περιγραφές σας.
Κι όλα αυτά για λίγα ψίχουλα τηλεθέασης;