Tα πήρε η Γιάννα για το Βιβλίο ή τον "Χρηματοδότη"!


"Χρηματοδότη" ( απο τα Ελευσίνια Μυστήρια..που επισης θεωρεί οτι κρύβεται πίσω και από άλλες επιθέσεις που έχει δεχθεί ) βλέπει η Γιάννα πίσω απο το Βιβλίο του Σπίνου με τίτλο "Τα ένοχα μυστικά της LADY G" και κατέθεσε αγωγή εναντίον του συγγραφέα όχι για το περιεχόμενο ( αφού δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα) αλλά για προδημοσίευση του εξωφύλλου.
Σύμφωνα με το pressmme.blogspot.com ( απ όπου και η φωτογραφία του εξώφυλλου) έκανε την αγωγή ( 1.000.000 ευρώ) γιατί οι τρεις φωτογραφίες με τα Πούρα ( την μία την παίζουμε εδώ απο καιρό και είχε δημοσιευθεί στην Espresso από την παρουσία της Γιάννας στα μπουζούκια και συγκεκριμένα στη Βανδή) αφήνουν σεξουαλικά υπονοούμενα! Αφού σε χαλάνε ρε Γιάννα, γιατι δεν κόβεις τα πούρα !
Ισχυρισμός που βέβαια δεν φαίνεται οτι μπορεί να σταθεί, έστω αν οι υπότιτλοι του εξωφύλλου αναφέρουν για έρωτες χρήμα κλπ!
Βέβαια μην περιμένετε τίποτα συναρπαστικό, συρραφές δημοσιευμάτων, κουτσομπολιών και γνωστών ιστοριών από το παρελθόν και δεν αναμένεται να είναι και το "μπεστ σέλερ" αν τελικά φθάσει στις προθήκες των βιβλιοπωλείων.