Συλλήψεις χρηστών του facebook ...για αντικυβερνητικά συνθήματα στη Κροατία!


Τα ίδια και χειρότερα με την Ελλάδα στο internet γίνονται και στην Κροατία! Συνέλαβαν χρήστες του facebook γιατί περνούσαν αντικυβερνητικά συνθήματα μέσα από σελίδες που είχαν στην δημοφιλή σελίδα ! Οταν οι δημοκρατίες είναι μπανανίες ...και το κράτος είναι ο χωροφύλακας ,δείτε τι συμβαίνει και τι σκαρφίζονται για να στήσουν συλλήψεις !
http://www.zougla.gr/news.php?id=15644
Ανένδοτο πολιτικό αγώνα μέσω του Facebook κήρυξαν στη Κροατία.

Μέλη της αντιπολίτευσης, οργάνωσαν και ανήρτησαν στο δημοφιλή παγκόσμιο διαδικτυακό τόπο, αντικυβερνητικές αφίσες, λίγες ημέρες πριν από μεγάλη διαδήλωση κατά της πολιτικής ηγεσίας της χώρας.

Η αστυνομία κατά παράβαση δρώντας, συνέλαβε τους ακτιβιστές της αντιπολίτευσης οι οποίοι είχαν οργανώσει στο Διαδίκτυο ομάδες κατά του πρωθυπουργού.

Ξέσπασε μείζονος σημασία ζήτημα, που ανάγκασε ακόμη και τον επικεφαλής της κυβέρνησης, Ίβο Σαναντερ να διατάξει έρευνα για τις περίεργες πρακτικές της αστυνομίας.

Όπως είχε μεταδώσει τηλεοπτικός σταθμός, αρχικά η αστυνομία στο Ντουμπρόβνικ ανέκρινε έναν άνδρα, ενώ σε μία δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη ένας δεύτερος χρήστης του Facebook από το Ζάγκρεμπ, ο οποίος ανήκει σε αντικυβερνητική ομάδα της συγκεκριμένης ιστοσελίδας που αριθμεί 60.000 μέλη.

Η κατηγορία... διατάραξη της ειρήνης.

"Είναι ένα ζήτημα που δεν αφορά την κυβέρνηση ή τα κόμματα αλλά την ελευθερία", δήλωσε ο πρωθυπουργός Ίβο Σαναντερ που ζήτησε να του παραδώσουν αναφορά ο υπουργός Εσωτερικών και ο αρχηγός της αστυνομίας.

Ήδη η αστυνομία ζήτησε συγγνώμη για τη σύλληψη των δύο ανδρών και αρνείται ότι υπήρχαν πολιτικά κίνητρα.