Ο "μόνος"στην Ραφήνα Πρωθυπουργός και ο "παγιδευμένος στο δίκτυο" Γιωργάκης!

Οι γιορτές φεύγουν ο ανασχηματισμός έρχεται...
Ο πρωθυπουργός περνά τις άγιες μέρες απομονωμένος στη Ραφήνα. Μια και δεν έχει επεισόδια στην Αθήνα έκλεισε την τηλεόραση και άρχισε να φτιάχνει λίστα με νέους υπουργούς. Για να πετύχει το σχέδιο κάνεις σχεδιασμούς παίζοντας στο Play Station Pro2009. Αν κάτι πάει λάθος στο σχήμα που δοκιμάζει, θα φταίνε οι σποραδικοί πυροβολισμοί που πέφτουν σε διάφορα σημεία της Αθήνας...και του χαλούν την ησυχία!
Την ίδια στιγμή ο Γιωργάκης σερφάροντας στο διαδίκτυο σκέπτεται να κάνει ρελάνς στο Κωστάκη ...αναβαθμίζοντας την Γκερέκου ( την μούσα του Τόλη) ...βάζοντας ταυτόχρονα στο σχήμα την Μιλένα με τα prada. Οχι την Καιλή δεν την υπολογίζει. Ας βρει πρώτα σταθερό γκόμενο και μετά βλέπει τη θα την κάνει. Παράλληλα σκέπτεται να βρει κάποια νέα Ματσούκα ( σαν την Μαιρούλα απ τ΄Αγρίν ) για να την θέσει επικεφαλής στο ευρωψηφοδέλτιο!
Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά σε επίπεδο κορυφής...Η πράσινη νομαρχία της Αθήνας και οι μπλε υπουργοί παίζουν μπαλάκι τον "θάνατο του εμποράκου" της Αθήνας για το κυριακάτικο άνοιγμα των καταστημάτων ,την ώρα που στην αγορά ,δεν κινείται φύλλο!