"Βγενόχαρτα" ...τα έντυπα άλλα και τα ηλεκτρονικά μέσα του Τράγκα!


ΟΤΑΝ του έκλεισαν οι κάνουλες της κρατικής διαφήμισης από το σύστημα Ρουσόπουλου...ο Τράγκας βρήκε χορηγό τον Βγενόπουλο! Ετσι όσα "Τραγκόχαρτα" είτε υπό μορφή εφημερίδας, μπροσούρας τύπου free Press , αλλά και ο διαδικτυακός τόπος tragasnet ( αντιγράφοντας στην ουσία τον Μάκη με το Zougla.gr) έχουν κατακλυστεί από διαφημίσεις της MIG!
Αλλά το μεγάλο deal πάει να γίνει με το κανάλι 10 όπου τώρα κυριαρχούν οι χαρτορίχτρες, οι τηλεδιαγωνισμοί πυραμίδες και τα "πάρε με να σε πάρω" ΟΠΟΥ το παζαρεύει ο Βγενόπουλος για κανάλι του νέου κόμματος. Καλές πληροφορίες για το θέμα βρήκαμε στο www.parapolitika.gr ( καλοστημένο αισθητικά ,με καλή πλοήγηση site πολιτικών και οχι μόνο παρασκηνίων και ειδήσεων)
"Ο ισχυρός άνδρας της «MIG» Ανδρέας Βγενόπουλος βρίσκεται σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του parapolitika.gr πίσω από τα νέα mediaka εγχειρήματα του εκδότη Γιώργου Τράγκα. Συγκεκριμένα ακούγεται έντονα ότι τόσο η free press εφημερίδα, όσο και ο διαδικτυακός τόπος tragasnet έχουν την χρηματοδότηση της MIG. Άλλωστε, εδώ που τα λέμε δεν είναι καθόλου δύσκολο να το καταλάβει κανείς, αφού και στα δύο Μέσα κυριαρχούν οι διαφημίσεις του συγκεκριμένου Ομίλου. Από κει και πέρα ο Τράγκας προσπαθεί να πείσει τον Βγενόπουλο να αγοράσει και το «Κανάλι 10» για να το κάνει κανάλι της MIG. Πέραν όλων αυτών κάποιοι συνδέουν την αλλαγή της στάσης του εκδότη και της επιθέσεις προς την κυβέρνηση με την νέα (φημολογούμενη) κολεγιά!"