Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

"Aντε γειά"... λένε στους ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΟΙ 18χρονοι !


Οχι μόνο δεν τους πείθουν, αλλά τους αποστρέφουν απο την πολιτική τους νέους ηλικίας απο 18-24 ετών ,σύμφωνα με έρευνα του μηνιαίου περιοδικού «FANTOMAS» και της ΑΛΚΟ ,οι δύο αρχηγοί των μεγάλων πολιτικών κομμάτων! Είναι δεκαοχτάρηδες και σας ...τους αρχηγούς!
Δείτε μερικά στοιχεία της έρευνας:
"Ούτε ο Κώστας Καραμανλής ούτε ο Γιώργος Παπανδρέου πείθουν τη νεολαία (18-24 χρόνων).Τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του Γιώργου Παπανδρέου είναι σαφώς καλύτερα από αυτά του πρωθυπουργού ακόμα και σε τομείς που κυριαρχεί η απάντηση «κανένας από τους δύο».
Πολιτικά, ο Καραμανλής συνεχίζει να διατηρεί (βραχεία έστω) κεφαλή. Θεωρείται οριακά καλύτερος πρωθυπουργός και του αποδίδεται ευκολότερα ο χαρακτηρισμός του ηγέτη.Κανένας δεν νοιάζεται για τους απλούς πολίτες, πιστεύει το 43,1% των νέων. Ακολουθεί ο Παπανδρέου με 30,3 και ο Καραμανλής με 20,7%.
Ο Καραμανλής διατηρεί (βραχύτατη) κεφαλή στο ερώτημα περί καταλληλότερου πρωθυπουργού έναντι του Γιώργου Παπανδρέου (36,6% έναντι 36%). Ο «Κανένας» βρίσκεται στο 27,4%.
Ο Καραμανλής είναι ηγέτης συγκριτικά με τον Παπανδρέου και μάλιστα η διαφορά είναι τεράστια (31,4 έναντι 18,2%). Και πάλι όμως ένας στους τρεις (33,1%) θεωρούν ότι κανένας τους, δεν είναι ηγέτης.
Ο Γιώργος Παπανδρέου (37%) είναι εντιμότερος και πλέον ακέραιος του Κώστα Καραμανλή (29,4%) με την απάντηση «Κανένας», να δίδεται από έναν, στους τρεις νέους (32,5%).
Ο Γιώργος Παπανδρέου μπορεί να λύνει αποτελεσματικότερα τα προβλήματα. Στη σχετική ερώτηση, συγκεντρώνει ποσοστό 36,2 έναντι 29,3% του Κώστα Καραμανλή. Ο «κανένας» στην περίπτωση αυτή ξεπερνά το 1/3 των ερωτώμενων (34,5%).Ο Γιώργος Παπανδρέου έχει ξεκάθαρες θέσεις (39%), σε σχέση με τον πρωθυπουργό (26,4), ενώ και πάλι ένας στους τρεις υποδεικνύουν τον «κανένα» (33,4%).ΚΑΝΕΝΑΣ δεν εμπνέει σιγουριά κι εμπιστοσύνη στους νέους. Εδώ το ποσοστό φτάνει το 54%, ενώ Παπανδρέου και Καραμανλής δεν διαφοροποιούνται ιδιαίτερα (24,1 έναντι 21,9%).
ΚΑΝΕΝΑΣ (61,6%) δεν πραγματοποιεί όσα υπόσχεται. Στην ερώτηση αυτή ο Παπανδρέου συνεχίζει να διατηρεί ελαφρύ προβάδισμα του πρωθυπουργού, ωστόσο τα ποσοστά τους είναι μάλλον απελπιστικά (15,4 και 11%)!
Ο Γιώργος Παπανδρέου έχει σαφώς καλύτερους συνεργάτες (57,8%) έναντι του Κώστα Καραμανλή (13,5%). Ο πρωθυπουργός φαίνεται να πληρώνει την εμπλοκή του ονόματος συνεργατών σε σκάνδαλα και σκανδαλολογία. Ο «κανένας» συγκεντρώνει 19,4%.
Τέλος, ένας στους δύο νέους ΔΕΝ θα έκανε παρέα με κανέναν από τους δύο. Οι υπόλοιποι, πάντως, θα προτιμούσαν να κάνουν παρέα με τον πρωθυπουργό, παρά με τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ (19,2 έναντι 13,8%).Η Πανελλαδική Δημοσκόπηση της ALCO, πραγματοποιήθηκε στο διάστημα, από 21-23 Δεκεμβρίου 2008, σε δείγμα 1.000 ατόμων ηλικίας 18-24 ετών, σε ολόκληρη την Ελλάδα."
Η Δημοσκόπηση υπάρχει στο site του Περιοδικού «FANTOMAS» www.fantomas.gr.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Να ποιο είναι το κολέγιο Αθηνών ! Είναι κάτι σαν το Nammos και το IslandΠρώην διευθυντής αποκαλύπτει. Λειτουργούν με την λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε»!

Με ανάρτησή του ο κωστής Κοντογιάννης, πρώην Διευθυντής του Κολεγίου Αθηνών, καταγγέλλει πελατειακό καθεστώς διαχρονικα στο εν λόγω εκπαιδευτικό ίδρυμα από την οικογένεια Σαμαρά και κάνει λόγο για ρουσφέτια και παρεμβάσεις. Επίσης αναφέρεται στην απόλυση της Φώφης Μπουλούτα την οποία χαρακτηρίζει στημένη και καταλήγει απευθυνόμενος στον πρώην πρωθυπουργό, ότι «τόσο εσυ όσο και το κόμμα σου τολμάτε και μιλάτε για αριστεία, ευτελιζοντας τη λέξη και το νόημα της. Λες και μπορούμε να αγνοήσουμε το ποσό βαθιά αγράμματος και βάρβαρος πρέπει να είναι καποιος για να λειτουργεί όπως εσυ και ο σμπιρος σου, στη συγκεκριμένη περίπτωση.» Η ανάρτηση του Κωστή Κοντογιάννη Πόσο παραδοσιακός!!! Αντώνη μου κανενας δε θέλει να εξοντώσει κανέναν. Ο γιοκας σου δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που καταλαμβάνει όλο το χώρο που του αφήνουν. Η συμπεριφορά περιγράφεται ως «Φαινόμενο του αερίου». Στο σχολείο που προεδρεύει ο θείος του με διαρκή ρουσφέτια, με τη λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε», με …

Η "παναγία η αρουραία" ... του Βερύκιου και οι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευαστών ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Έγραψε η ανάρτηση του Βερύκιου για τον Καρτερό και την "παναγία την αρουραία" και κάποιοι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευής ηλεκτρονικού εγκλήματος με τις γνωστές απατεωνιές τύπου Παστίτσιου και άλλων μυθευμάτων που πουλούσαν τσόντα να γίνουν διάσημοι κεντράροντας στους  ανώμαλους χρήστες που έστελναν διεθνείς διωκτικές και δεν είχαν κάμια με νόμιμες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, βγήκαν δήθεν να τον κατηγορούν για προσβολή θρησκευτικού συμβόλου ! Ρε που τα πουλάτε αυτά ....παλιά τα κόλπα και τελειωμένα μαζί με αυτούς τους απατεωνίσκους !
Δειτε την ανάρτηση Βερύκιου

Διαβάζω πύρινα Αυγουστιάτικα άρθρα κατά Καρτερού & Μαξίμου από την Αγία ...Αρουραία , προφανώς γραμμένα στον ιδιόκτητο δρυμό που απόκτησε με την βοήθεια εθνικού εργολάβου...
Χιλιες φορες με τον «φευγάτο» Καρτερό παρα με την φιλάργυρη αρουραία... — Δήμος Βερύκιος (@DimosVerikios) 19 Αυγούστου 2018

Αποκλειστικό : Χασισοφυτεία σε κήπο του Μαξίμου. Έφοδος Χρυσοχοίδη. Προσαγωγές ξένων ανταποκριτών μετά τις αποκαλύψεις του Μπάμπη !

Σύμφωνα με πληροφορίες που ακόμη δεν έχουν επιβεβαιωθεί, μετά την τσιγαρίλα  που μύρισε ο Μητσοτάκης μόλις παρέλαβε το Μέγαρο Μαξίμου από τον Τσίπρα και δημοσίευσε αποκλειστικά η Καθημερινή....συνεργάτες του νέου πρωθυπουργού κάνοντας μια βόλτα σήμερα στους χώρους που περιβάλουν το κτήριο είδαν κάποια περίεργα φυτά.
Αμέσως ειδοποιήθηκε ο νέος υπουργός -λαγωνικό  δημόσιας τάξης Χρυσοχοίδης και έκανε έφοδο...
Στο μεταξύ, και με αφορμή τις πρωινές αποκαλύψεις του Βουλευτή  και πρώην Δημοσιογράφου Μπάμπη Παπαδημητρίου στην εκπομπή του Αρη Πορτοσάλτε ...για ξένους ανταποκριτές που μαστούρωναν στο Μέγαρο Μαξίμου και έγραφαν υπερ της προηγούμενης  κυβέρνησης διέταξε να προσαχθούν άμεσα στην ΓΑΔΑ όλοι οι ξένοι ανταποκριτές στην Ελλάδα και να ανακριθούν για να αποκαλύψουν αν το χασίσι το έκοβαν απο γλάστρες στους κήπους του Μαξίμου ή το έφερναν μαζί τους !
Για ότι νεώτερο θα σας ενημερώσουμε !
Δείτε τις αποκαλύψεις του Μπάμπη ...που κακώς κατά την γνώμη μας δεν αξιοποιήθηκε στο συγκεκριμένο υ…