Από το sex , ψέματα και DVD ...στα βιβλία , εργατικές ορχήστρες και προφυλακτικά!

...Μετά τον εργατολόγο της ΓΣΕΕ και το βιβλίο του για "τις μέρες που συγκλόνισαν τον κόσμο του" είδαμε και την Τσέκου να συγγράφει και αυτή τις 202 μέρες της!
Και τα δύο παρουσιάστηκαν με πρωτότυπο τρόπο! Ο Εργατολόγος των εργατοπατέρων και "killer" των Πολυζωγόπουλου -Παναγόπουλου ( να τους χαίρεστε σύντροφε Γιώργο) στην απόλυση του δημοσιογράφου της ΓΣΕΕ και μάλιστα ζητώντας του και 100.000 ευρώ έστησε ολόκληρο πανηγύρι με κλαρίνα στη παρουσίαση. Εκεί τα είδαμε όλα! Το μόνο που δεν είδαμε τους εργατοπατέρες να του κολλάνε τα 500ευρα από την αποζημίωση του απολυμένου της ΓΣΕΕ στο μέτωπο ,όπως παλιά στους κλαριτζήδες στα πανηγύρια στα χωριά!Μάλλον τα είχαν μοιράσει προηγούμενα!
Τώρα είδαμε μαζί με το βιβλίο της Τσέκου η REALNEWS να μοιράζει και προφυλακτικό! Λόγω της ημέρας του κατά του AIDS! Γαμώ τα timing!
Αυτό είναι σαπουνόπερα ...αλα ελληνικά με οτι άλλο παίχτηκε από την αρχή της υπόθεσης και συνεχίζεται μέχρι!
Πάντως ,σήμερα το πρωί ο εργατολόγος ήταν στον ΑΝΤ1 και παρουσίαζε το επίσης "κουφό" βιβλίο του ! Τρομερής Έμπνευσης. Είχε μια φωτογραφία με ένα καπνογόνο σε μια ταράτσα ...και έλεγε οτι ήταν η γυναίκα του και επικοινωνούσε με το κελί του με σήματα αλά Ινδιάνους!
Πάντως είπε και μια μεγάλη αλήθεια! Οτι μάλλον αυτή η δίκη δεν θα γίνει! Ενα χρόνο μετά η υπόθεση είναι στην ανάκριση!
Φανταστείτε να αφορούσε ένα απλό πολίτη. Θα είχε τελεσιδικήσει και στον Αρειο Πάγο!
ΕΛΛΆΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΊΟ ΣΟΥ