Kάτω τα χέρια απο τα domain name ...


Αυτό το blog είναι ΑΛΕΙΤΟΥΡΓΗΤΟ , χωρίς πνευματικό πατέρα , χωρίς πρωτοξάδερφα στα ΑΛΛΑ ΜΜΕ, χωρίς κουμπάρους στα πολιτικά κόμματα! Ανήκει στους διαχειριστές του και στους χρήστες του. Επικηρυγμένο ...και καταζητούμενο!
Αγωνίζεται για λευτεριά στο Καρβέλα και την Ανίτα , είναι υπέρ της αυτοδιάθεσης των τζιπ με τα φιμέ τζάμια ...και λέει save Μανωλίδου ! Δεν μπλέκεται σε blog-καυγάδες ! Αν το έκανε θα είχε τρελαθεί στα κλικς ( αυτά που μας αναλογούν στα blogs) ! Αναγνωρίζει σε όλους το ΔΙΚΑΙΩΜΑ να μπλογκάρουν ! ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ δημοσιογράφοι , είτε πολιτικοί , είτε καλλιτέχνες , είτε Εφραίμ, είτε ΕΜΠΟΡΟΙ ακινήτων κλπ
ΑΛΛΑ όταν είδαμε σήμερα στο kourdistoportocali ( που γουστάρουμε και το πάμε με 1000) να γράφει οτι βρήκαν τους διαχειριστές του troktikou γιατί "έκαναν ψαχτίρι" στο www.gr και το βρήκαν καταχωρημένο σε domaine name ...τρελαθήκαμε! Τέτοιες χοντράδες δεν λέει ο www galonia gr
Λοιπόν! ΠΕΡΙ domain name μάθετε ΟΤΙ ....Τα domain name είναι τα ηλεκτρονικά οικόπεδα του μέλλοντος ! Αν το ήξερε ο Εφραίμ θα αγόραζε και θα κατοχύρωνε domain name με χίλια ...ΑΛΛΩΣΤΕ 5 δολάρια κάνουν στην Αμερική και 10 ευρώπουλα στην Ελλάδα!
Με τόσο ρευστό που έχει, θα είχε αγοράσει οχι μόνο ολα τα domain name της Ελλάδας αλλά και της μισής Κίνας κλπ.
Λοιπόν για να μην την ΠΑΤΗΣΕΤΕ και ψάχνετε να βρείτε σε bollywood κλπ domain name σας λέμε οτι αν θέλετε να κάνετε καριέρα ως blogger, σηκωθείτε από λάπτομ , υπολογιστές , ιντερνετ καφέ , κρεβάτια και πολυθρόνες και κατοχυρώστε τoν τίτλο του σε domain name ! Και επειδή εδώ είναι Ελλάδα! Αγοράστε το στο όνομα της γκόμενά σας , της θείας σας κλπ Αν ΒΕΒΑΙΑ το προλάβετε!
Άνθρωποι και επιχειρήσεις στο διαδίκτυο ζουν με τα domain name ! Ειδικά στην Αμερική , Κίνα, Ιαπωνία είναι οι Εφραίμ του μέλλοντος, όσοι φτιάχνουν και αγοράζουν domain name!Θα τα μοσχοπουλήσουν ή και θα τα νοικιάσουν όταν το δίκτυο θα έχει μποτιλιάρει και θα ψάχνεις για ένα domain name , όπως για οικόπεδο στην Ομόνοια!
Επιπλέον αγοράζοντας ή φτιάχνοντας domaine name σε παραλλαγές γνωστών και πολυσύχναστων site στο Internet και τα τιγκάρεις με διαφημίσεις (adwords) θα κερδίζεις χρήματα!
Πώς! Είναι απλό. Καθημερινά πληκτρολογούνται μερικά εκατομμύρια λάθος domain name!
Oταν πχ κατοχυρώσεις πχ ΠΕΝΤΕ δέκα παραλλαγές ενός δημοφιλούς domain name θα δεχθείς χιλιάδες κλικ από τους ξεχασιάρηδες και βιαστικούς!
Γιαυτό σας λέμε ΚΑΤΩ τα χέρια από τα domaine name ...Βέβαια αυτά στην Ελλάδα θα γίνουν στα επόμενα πέντε χρόνια...
Μέχρι τότε στη χώρα του "κουτσού" ...θα ψάχνουν κουτσούς και στο διαδίκτυο!