Αντεπίθεση του Εφραίμ( κατά κόσμον Β. Κουτσού) με blogs και Youtube !


Mε δύο blogs και μια σελίδα στο Youtube παίζει ο Εφραίμ στο διαδίκτυο και προσπαθεί να περάσει τα δικά του μηνύματα!
Φαίνεται να έχει συγκροτήσει ολόκληρη ομάδα που συγκεντρώνει βίντεο από τα κανάλια, μοντάρει ανεβάζει βίντεο στο Yoytube , συντάσει κείμενα και κάνει αναρτήσεις στα δύο blogs !
Μάλιστα μια προσεκτική ανάγνωση ή προβολή αυτών των αναρτήσεων και βίντεο δείχνει οτι τα μηνύματα που θέλει να περάσουν δεν απέχουν και πολύ απο αυτά που είπε προχθές στη Βουλή! Μέσω των βίντεο και των αναρτήσεων στα blogs του κάνει σφοδρή επίθεση στους δημοσιογράφους , στα ΜΜΕ , στους πολιτικούς
Δείτε τι γράφουν σε ένα από τα ποστ ενός από τα blog που έχουν δημιουργήσει και προφανώς διαχειρίζονται μέσα από το Βατοπέδι και την cyber υποστήριξη που έχει στήσει εκεί!


"Σεβαστέ μας Γέροντα Εφραίμ,

efraimΕύγε και πάλι εύγε! Γιατί εκτός από ένας σύγχρονος Μάρτυρας της Ορθοδοξίας, μιμητής του Ιερού Χρυσοστόμου και του Αγίου Νεκταρίου, αναδεικνύεσαι πλέον και σε Σύμβολο Αντίστασης του Λαού μας ενάντια στην άθλια διαπλοκή των ΜΜΕ και στην άτυπη αλλά υπαρκτή και φαύλη δικτατορία των Καναλαρχών!!!

Ο Πρώτος και ο Μόνος μέχρι σήμερα αληθινός Επαναστάτης ενάντια σ’ αυτό το αντίχριστο αληταριό που επιβουλεύεται τη Δημοκρατία, τη Λαϊκή Κυριαρχία και τα Ιδανικά του Γένους μας!

Όμως, ο καιρός τους πλησιάζει… Ο αδέκαστος Πέλεκυς της Θείας Δικαιοσύνης θα βάλει τους αδίστακτους κατεργαρέους στον… πάγκο τους. Όπως συνέβη και όλες τις φορές μέχρι σήμερα που μιαρά χέρια τόλμησαν να αγγίξουν με κακόβουλες προθέσεις την Ιερή Κιβωτό, την Ορθόδοξο Εκκλησία μας, τη Μάνα και Τροφό του Γένους μας!

Γιατί ο Ουρανός είναι ανοικτός στις εναγώνιες κραυγές των Ορθοδόξων που με Ιερή Αγανάκτηση βοούν: Ανάθεμα! Ανάθεμα! Ανάθεμα!

Ανάθεμα στους Γραικύλους!

Ανάθεμα στους Γενίτσαρους!

Ανάθεμα στους Αντίχριστους Εθνοπροδότες!

Ο Κύριος εγγύς."

Δείτε και ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο Υoutube για να φρικάρετε εντελώς!