Κυκλοφορεί ο Βιβλίο απο τις Εκδόσεις ΛΙΒΑΝΗ ο Βαβύλης!


Με ένα οργισμένο email στο troktiko.blogspot.com απαντά ο Βαβύλης στα όσα τα ΜΜΕ έγραφαν και μετέδιδαν για την πολύκροτη υπόθεση ...Από την οποία και Αθωώθηκε! Ωστόσο η υπόθεση αυτή είχε μια μια θετική κατάληξη. Εγινε η αιτία που ήρθαν πιο κοντά ο Μάκης και Κίμ και τώρα αποτελούν ένα ευτυχισμένο ζευγάρι των Media...
Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΒΑΒΥΛΗ ΣΤΟ troktiko
"Είναι παρήγορο στη χώρα της απόλυτης δικτατρίας των ΜΜΕ να υπάρχουν και κάποιες φωνές που έχουν την ευαισθησία να...σκέφτονται. Ο δολοφόνος που αποκεφάλισε την γυναίκα του στη Σαντορίνη, δεν μάθαμε ποτέ πως λέγεται, οι μπράβοι που σκότωσαν τον 20χρονο Αυτστραλό στη Μϋκονο, επίσης, οι δολοφόνοι 5 ανθρώπων στο Αγρίνιο δεν είχαν πρόσωπο...η 35 χρονη και ο εργατολόγος δεν είχαν ονόματα κλπ κλπ.
Για μένα ΟΛΑ έπρεπε να παρουσιαστούν ακόμη και...
οι εικόνες από το υπνοδωμάτιό μου που τραβήχτηκαν μεσούσης της έρευνας της αστυνομίας παρουσία μάλιστα εισαγγελέως! Ποιός έδωσε την άδεια άραγε; Δυστυχώς ακόμη και για να διεκδικήσεις το δίκιο σου στα δικαστήρια που θα με δικαίωναν 100% χρειάζονται χρήματα που δεν έχω. Ευχαριστώ πάντως για το εύστοχο σχόλιο. Αρχές Δεκεμβρίου θα κυκλοφορήσει ένα βιβλίο-πολιτικό θρίλλερ με τίτλο ΑΖΑΖΕΛ από τις εκδόσεις ΛΙΒΑΝΗ"
Oλο το ΠΟΣΤ ΕΔΩ http://troktiko.blogspot.com/2008/11/troktiko_6688.html


( Σημείωση Βollywood Πάντως έχει άδικο για την 35χρονη ...Την πρόβαλαν υπέρ το δέον τα ΜΕDIA ...)