Εργατοπατέρες της ΓΣΕΕ έστησαν φιέστα για Παπανδρέου –Μπακογιάννη



Ο Παπανδρέου μιλούσε μπροστά σε υπαλλήλους της ΓΣΕΕ που ήταν δήθεν σύνεδροι για την καταπολέμηση του traffic !

Άσε που αποφυλάκισαν κατηγορούμενο και καταζητούμενο από την Interpol ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ για εμπορία ανθρώπων! Τα 30.000 ευρώ που έδωσαν τα πήραν πίσω!!!

Πρωτοφανή πράγματα συμβαίνουν στην ΓΣΕΕ στα οποία δυστυχώς συνεργεί και Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ που πήγε σήμερα και μίλησε σε δήθεν διεθνή διάσκεψη για την καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπων

Όμως, σύμφωνα με την καταγγελία της Αυτόνομης Παρέμβασης του ΣΥΡΙΖΑ …απέκλεισαν τις άλλες παρατάξεις ( ΣΥΡΙΖΑ ΚΚΕ ) και σε κομματικό επίπεδο κάλεσαν για ομιλητές την Ντ Μπακογιάννη ως υπουργό εξωτερικών και τον Παπανδρέου ως πρόεδρο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς!

Όμως ακόμα και συνδικαλιστές του ΠΑΣΟΚ έδειξαν απροθυμία να πάνε στην διάσκεψη αυτή , που είναι ενταγμένη σε μια σειρά φιέστες, δήθεν για τα 90 χρόνια της ΓΣΕΕ με κρατικό χρήμα, που διαχειρίζεται μια διαφημιστική εκδοτική με μπροστινούς ανιψιά πρώην εργατοπατέρα , υπουργού και συνεργάτη του ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!

Έτσι μάζεψαν τα ανιψιά του ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ , του ΠΟΛΥΖΩΓΟΠΟΥΛΟΥ την Κουνιάδα του και κάτι άλλους συγγενείς του και τους πήγαν για να έχει ακροατήριο η ομιλία Παπανδρέου ! ( Όχι τα pet που έχουν στο ρετιρέ της ΓΣΕΕ ,δυο γάτες της κυρά Αθηνάς δεν τα πήγαν στην διάσκεψη)

Πάντως η Αυτόνομη Παρέμβαση, στην ανακοίνωση της αφήνει να εννοηθεί ότι δημιουργείται διοικητικό χάσμα ( και οικονομικό θα προσθέταμε εμείς γιατί όλα αυτά γίνονται για τα χρήματα που διαχειρίζονται από την εργατική εστία ) στη ΓΣΕΕ ,αφού αναφέρει ότι υπεύθυνος για τις ευρωπαϊκές υποθέσεις είναι ο αντιπρόεδρος της ΓΣΕΕ ΑΛ ΚΑΛΥΒΗΣ και σε μια Ευρωπαϊκή , όπως την είπαν την διάσκεψη, έπρεπε να είχε οργανωτικό ρόλο!

Επιπλέον δεν καλέστηκαν να μιλήσουν οι εκπρόσωποι των άλλων τριών κομμάτων ( ΣΥΡΙΖΑ , ΚΚΕ , ΛΑΟΣ)