Η ερωμένη της δημοσιογράφου!


Απ ολα έχει ο "μπαξές" ! Μας προέκυψε τώρα και lοve story πασίγνωστης δημοσιογράφου με νεαρή γυναίκα ! Πως και δεν της έχουν δώσει ακόμα έδρα σε Πανεπιστημιακή Σχολή ΜΜΕ ...να "κάνει" και αυτή κανένα live γεγονός ...με την συμβία της ,για δημοσιογραφικό σχολιασμό και μετάδοση!
Πλάκα θα είχε!

"Εδώ και κάποιες νύχτες οι άνθρωποί μου στα νότια προάστια με πληροφορούν ότι κυκλοφορεί συνοδεία νεαρής γυναικείας παρουσίας σε διάφορα στέκια. Στα νότια προάστια σχεδόν αποκλειστικά!! Επειδή η κυρία είναι παντρεμένη, ο γάμος της αποτελεί το κατάλληλο καμουφλάρισμα ώστε να μετριαστούν τα σχόλια και οι κακές γλώσσες να διατηρούν επιφυλάξεις για τις ερωτικές της προτιμήσεις, οι οποίες έρχονται στην επιφάνεια, όπως φαίνεται, μόλις το τελευταίο χρονικό διάστημα. Δεν αποτελεί εξάλλου και την πρώτη περίπτωση γυναίκας που δεν καλύπτεται από όσα της προσφέρει το αντίθετο φύλλο και αναζητά νέες εμπειρίες σε ομόφυλες σχέσεις.

Φυσικά πρόκειται για είδηση, διότι ο λόγος δεν γίνεται για μία απλή συντροφιά ή εν πάση περιπτώσει για μια απλή φιλική σχέση. Η σχέση της δημοσιογράφου με την πρόσφατη γυναικεία συναναστροφή της κρύβει σφοδρό ερωτικό πάθος."

kolonaki-press.com