Yπόδικος για απόπειρα ανθρωποκτονιάς κατά συρροή ...και παρουσιάστηκε ως ρεπόρτερ ερευνήτης!

...στην υπόθεση δολοφονίας του γιου του Ιπ. Σαβούρα
http://parapolitiki.blogspot.com
http://na4u.blogspot.com


Xτες το βράδυ στην εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου «ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ» εμφανίσθηκε ως «δημοσιογράφος» ο πολλές φορές καταδικασμένος για εγκλήματα κατά της ζωής και της ιδιοκτησίας που έχει εκτίσει και 12 μήνες (2004-2005) στον Κορυδαλλό μέχρι στιγμής Κώστας Σεραφειμίδης. Καταδικασμένος πάνω από 15 φορές για εγκλήματα κατά της ζωής και της ιδιοκτησίας, ενώ έχει και καταδίκη για απόπειρα εκβίασης…Συνολικά έχει συλληφθεί πάνω από 27 (εικοσιεπτά φορές). ΄Εχει απολυθεί από τη NOVA, τον ΑLPHA επί Χατζηνικολάου κλπ. κλπ.

Τι κάνει αυτό το «μπουμπούκι» του Κορυδαλλού, στην τηλεοπτική επανάσταση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου που τον παρουσίασε ως ερευνητή που τάχα μου έχει στοιχεία για τη δολοφονία του γιού του τέως βουλευτή Ιπποκράτη Σαββούρα; Ενώ μετά τα τηλέφωνα στο κέντρο της εκπομπής ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΡΑΦΕΙΜΙΔΗ…
Στο βούλευμα 2482/2005 του ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΦΕΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ επισημαίνεται ότι «…Από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κατηγορηματικής πράξεως της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συρροή που κατηγορείται (σ.σ. εννοεί τους πυροβολισμούς κατά του Ανδρέα Μαρνέζου και του Κώστα Γκίκα, στο γνωστό επεισόδιο πίσω από το Πεντάγωνο στις αρχές του 2004) προκύπτει ότι ούτος (σ.σ. ο ΣΕΡΑΦΕΙΜΙΔΗΣ) τυγχάνει κατά την κοινή αντίληψη, αντικοινωνικός, ριψοκίνδυνος και επίβουλος, με έκδηλη ροπή προς διάπραξη νέων εγκλήματων στο μέλλον. Επομένως είναι πολύ πιθανόν, σε περίπτωση που αφεθεί ελεύθερος, να διαπράξει κι άλλα εγκλήματα…»
O Σεραφειμίδης δικάζεται αύριο Τετάρτη 21 Οκτωβρίου στο Μικτό Ορκωτό Κακουργοδικείο, στην Ευελπίδων, για «απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία κλπ.»… ανάμεσα στα άλλα.