Βρήκαμε την Πόπη(του στρατηγού) Τσουκάτου στο Facebook ή Αλλιώς την GREEKPOPI.COM

Η Φωτογράφος Πόπη Τσουκάτου (!) που κάνει γιόγκα και ασχολείται με την κινέζικη ενεργειακή και πολεμική τέχνη ( Αλλωστε τι ΕΚΚΕτζού ήταν στα νιάτα της )
To κρυφό ταλέντο της συζύγου του πάλαι ποτέ στρατηγού του ΠΑΣΟΚ Θόδωρου Τουκάτου είναι η φωτογραφία!
Μάλιστα έχει και το προσωπικό της site με ασπρόμαυρες φωτογραφικές της δημιουργίες
Το site της Πόπης είναι το http://www.greekpopi.com
Η Πόπη του στρατηγού σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στο profile της ασχολείται ενεργά με την γιόγκα, αφού δηλώνει μέλος του Holmes Place Athens
Τι είναι το Ηolmes Place Athens

"Ένα ακόμη club από την Holmes Place Greece άνοιξε στις 23 Οκτωβρίου του 2005 στην καρδιά της Αθήνας, ακολουθώντας την επιτυχημένη πορεία της εταιρείας στην Ελλάδα. Το Holmes Place Athens, στεγάζεται στο νέο Εμπορικό Κέντρο της πόλης, το "City Link". Έρχεται να δώσει νέα πνοή και ενέργεια στον τρόπο ζωής των Αθηναίων και να αποτελέσει τον τέλειο προορισμό απόδρασης και αναζωογόνησης γι' αυτούς.

Το νέο Holmes υποδέχεται τα μέλη του σε μία έκταση 3.000 τ.μ. στην καρδιά της Αθήνας, όπου τα μέλη μας απολαμβάνουν εγκαταστάσεις που περιλαμβάνουν μεγάλη εσωτερική πισίνα με jacuzzi και hamam, πολυτελές spa, υπερσύγχρονες αίθουσες για ομαδικά προγράμματα, spinning, pilates, yoga, dance, latin & step aerobics, πολυτελή και άνετα αποδυτήρια υψηλών απαιτήσεων και club room με cafe-restaurant."

Στα άλλα ενδιαφέρονται της Πόπης είναι (Interests) photography, travel, cinema, bridge, theatre, politics, social issues.

Ανάμεσα ΣΤΑ GROUPS ΤΟΥ FACEΒΟΟΚ ΠΟΥ η Πόπη είναι μέλος, είναι και αυτό της παλιοπαρέας του ΣΗΜΙΤΗ τον ΟΠΕΚ ( Του προβληματισμού και του εκσυχρονισμού της κοινωνικής και πολιτικής ζωής του τόπου)