Aλλο και τούτο ...Εβαλαν την Παναγιωταρέα να συντονίσει συζήτηση για τα Blogs !

Καλά τώρα σωθήκαμε και γίναμε σοφότεροι...Η Google , το Wordpress και άλλες εταιρίες είναι έτοιμες να κλείσουν τα blogs και να σταματήσουν την ανάπτυξή τους!
Ξέρετε γιατί ! Η Παναγιωταρέα που έχει σχέση με το διαδίκτυο και την τεχνολογία όσο εμείς με την αστροφυσική συντόνισε συζήτηση για τα blogs ..
Tη διοργάνωσε το τμήμα ΜΜΕ του ΑΠΘ με θέμα: «ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ: Blogs και Νέα Μέσα».Εκεί είναι καθηγήτρια και η Παναγιωταρέα.
Ε έτσι εξηγείται γιατί όλα τα διεθνή μέσα ενημέρωσης θέλουν σπουδαστές από τη σχολή, επειδή τους διδάσκει η Παναγιωταρέα.
Δείτε όμως, πως την παρουσιάζουν την συμμετοχή της, bloggers που παρακολούθησαν την ημερίδα ...
http://www.dentnews.net/?p=2253

Θα ήθελα να σχολιάσω βέβαια το αρνητικό πνεύμα που διακατείχε το πρώτο από τα τέσσερα panels της εκδήλωσης με συμμετέχοντες τους κ. Δρανδάκη, Μανδραβέλη, Ξυδάκη και Ανδριωτάκη και συντονίστρια την κ. Παναγιωταρέα.

Η συντονίστρια σε όλη την διάρκεια του πρώτου panel, διακατεχόταν από μία μίζερη και ανούσια προκατάληψη εναντίον των blogs και είχε ως υποστηρικτές της τους κ. Ξυδάκη (αρχισυντάκτη της Καθημερινής) και Ανδριωτάκη (…πολυπράγμων) που σιγόνταραν και αερολογούσαν χωρίς να προσφέρουν κάτι ουσιαστικό στην συζήτηση και τους ακροατές. Άλλωστε έγινε και η ανάλογη ερώτηση στην κ. Παναγιωταρέα για το στυλ και το ύφος της από το ακροατήριο, αλλά βέβαια με την τηλεοπτική εμπειρία της, το κάλυψε λέγοντας πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Η αντίδραση βέβαια και του ακροατηρίου αλλά και των θεατών μέσω Internet, ήταν οξεία στην όλη αντιμετώπιση του θέματος από τους τρεις αυτούς ανθρώπους. Το panel έσωζε η παρουσία του κ. Δρανδάκη που με μια ενδιαφέρουσα παρουσίαση έδωσε το στίγμα της συζήτησης που ύστερα βέβαια χάθηκε… Φτάσανε να μιλάνε για την ομοιότητα που έχει ο ήχος του κύματος της θαλάσσης … για να αντιληφθείτε περί τίνος μιλάμε !

Καλά σε κάποιο άλλο συνέδριο πχ για το κυβερνοέγκλημα καλέστε κανένα αγροφύλακα..Εχουν και αυτοί γνώσεις ...που να σκεφθείτε η Ιnterpol θέλει μόνο ελληνικά στελέχη!