Απεργία χωρίς απεργούς ...

Ποιον κοροιδευουμε?

http://citypress-gr.blogspot.com/


Η σημερινη απεργια, αν θελουμε να ειμαστε επιεικως ειλικρινεις, ηταν μια ακομη απεργια ανευ συγκεκριμενων αιτηματων.

Ασκησις κινητοποιησως του ΠΑΜΕ, με πενιχρα αποτελεσματα ισως. Επιβεβαιωσις των συνδικαλισταρχων ότι υπαρχουν ( κατά το ασμα του Καζαντζιδη,.. "υπαρχω κι οσο υπαρχεις θα υπαρχω.. Σκλαβα( κυριολεκτικως) τη ζωη σου θα'χω..") Ναι.

Βημα για να φανουν τα «παιδια» των εξαρχειων ΝΑΙ.

Αλλα όχι απεργια για να επιτευχθη κατι ή να καλλιτερευση η ζωή μας..Βρε παιδια,πως να το πω , χωρις να σας στενοχωρησω, τους φιλους μου να καλουσα σε συγκεντρωσι περισσοτεροι θα μαζευομαστε....

Διοτι τα θεματα προς «επιλυσιν» της σημερινης «γενικιας» απεργιας ησαν η οικονομικη κρισις, τα χαμηλα εισοδηματα, το ασφαλιστικο. Το φορολογικο και αλλα παρεμφερη..

Όμως τι να πιστευσουμε? Οτι θα ηττηθη η οικονομικη κρισι με την απεργια των κρατικοδιαιτων? Θα ευρεθουν τα χρηματα για να διπλασιασθουν οι μισθοι τους χωρις να υποδιπλασιασθη το πληθος τους ? Θα καταργηθουν οι νομοι του κρατους, επειδη μερικοι εκατονταδες συγκεντρωθησαν στο συνταγμα και αλλοι τοσοι στην πλατεια Κοτζια με ντουντουκες , ταμ ταμ και αλλα ωραια πολυχρωμα πανω..


Ας μας πουν αυριο οι συντροφοι στα Μεσα Ενημερωσεως Αριστερων αποψεων επι συνολου δημοσιων υπαλληλων που εκπροσωπουν η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ, και ολοι οι συνδιαλισταρχικοι φορεις , ΠΟΣΟΙ ΑΠΕΡΓΗΣΑΝ και ποιο το ποσοστο των απεργων επι του συνολου των μελών τους. Ουτε 2% .
Ολο το ποστ http://citypress-gr.blogspot.com/2008/10/blog-post_964.html