Δύο υπουργεία θέλει ο Καρατζαφέρης...και την "Ωρα της Ηλίθιας" στη ΝΕΤ

Δύο υπουργεία θέλει στα παζάρια που κάνει ο Καρατζαφέρης με την ΝΔ...
Μόνο δύο ρε Γιώργο...και την "μπουμπούκα" του "μπουμπούκου" την ξέχασες...
Ζήτα και μια εκπομπή στη ΝΕΤ ...Πως θα γίνει ανταγωνιστική! Καθώς έφυγε η Δρούζα...χάλια πάει... Τι να κάνουν μια Σεμίνα, ένας Λάλας , και μια Παναγιωταρέα.
Πάρε την "Ωρα της Ηλίθιας"


«Δυο υπουργεία» θέλει ο Καρατζαφέρης

http://www.antinews.gr/

By Factorx | October 26, 2008

Δεν ξέρω ακόμα αν είναι για γέλια η για κλάματα να βλέπει κανείς τον Καρατζαφέρη σε ρόλο ….Ρουσόπουλου. Να κάνει δηλαδή ό,τι μπορεί ο άνθρωπος για να σώσει τον αρχηγό της παράταξης. Όχι βέβαια ότι νοιάζεται για τον ίδιο, αλλά για την έκταση του μαγαζιού που θ΄ αφήσει πίσω του. Γιατί ο αρχηγός του ΛΑΟΣ φιλοδοξεί να γίνει αυτός αρχηγός της παράταξης, ή τέλος πάντων ο πιο ισχυρός παράγοντάς της. Και γιατί όχι άλλωστε, εδώ που φτάσαμε;

«Ανίερες» συμφωνίες Ν.Δ - ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ» βλέπει λοιπόν το ixnos.blogspot.com και όχι «Ν.Δ- ΛΑ.Ο.Σ», επειδή το «τραγικό» για τα στελέχη και τους οπαδούς του είναι ότι τις αποφάσεις για τις «συμφωνίες» αυτές τις παίρνει ο αρχηγός, μαζί με ένα πολύ-πολύ κλειστό κύκλο συνεργατών του, εν αγνοία όλων των υπολοίπων. Μια φορά που προσπάθησε να «περάσει» απόφαση «συνεργασίας» με την Ν.Δ στο εκτελεστικό για να τους «κάνει» συνένοχους έσπασε τα μούτρα του. Καταψηφίστηκε με 12-0 . Δεν βρέθηκε ούτε ένας να στηρίξει την πρόταση του - εμείς γνωρίζουμε τα σχέδια του από πρώτο χέρι. Είχαμε γράψει σε προηγούμενα ποστ ότι υπάρχει «συμφωνία».Να που έρχεται και το χθεσινό ΒΗΜΑ να τα επιβεβαιώσει. βλέπε εδώ.