Βόμβα στις Φυλακές της Κέρκυρας , νέα απαγωγή στη Θεσσαλονίκη



"Πονοκέφαλο" αποτελούν για τις διωκτικές αρχές τα δύο περιστατικά με την έκρηξη βόμβας στο σπίτι του διευθυντή Φυλακών Κέρκυρας( προχθές το βάρδυ ) και την νέα απαγωγή επιχειρηματία της Θεσσαλονίκης.

Κάθε άλλο παρά τυχαία μπορούν να χαρακτηριστούν τα δύο γεγονότα, που ενδεχομένως να συνδέονται με την δράση του Βασίλη Παλαιοκώστα, πιθανούς συνεργούς ή φίλους του εκτός φυλακών και των ομάδων υποστήριξης του από τον αντεξουσιαστικό χώρο!

Όπως είναι γνωστό στις Φυλακές , υψίστης ασφαλείας όπως θεωρούνται οι συγκεκριμένες, κρατείτε ο πιο διάσημος δραπέτης ελληνικών φυλακών μετά την σύλληψη του για την απαγωγή του Βιομηχάνου Μυλωνά δύο χρόνια μετά την θεαματική απόδραση του με ελικόπτερο από τις φυλακές Κορυδαλλού.
Επιπλέον οι αρχές έχουν συνδέσει τον Βασίλη Παλαιοκώστα με την ομάδα Στεφανάκου, που θεωρείται η πιο σκληρή και ενεργή "συμμορία" που ελέγχει το χώρο της Νύχτας και όχι μόνο.
Αν και οι δύο "εγκέφαλοι", κατά τις διωκτικές και δικαστικές αρχές, Παλαιοκώστας και Στεφανάκος βρίσκονται στις φυλακές ...η δράση των ανθρώπων τους συνεχίζεται. Μάλιστα στο χώρο της νύχτας μένετε ο πόλεμος ...μεταξύ των ομάδων...αφού πρόσφατα ένα ακόμα άτομο που είχε σχέση με τις επιχειρηματικές δραστηριότητας του Στεφανάκου έπεσε νεκρό από σφαίρες αγνώστων στο Χαΐδάρι
Ακόμα είναι άγνωστο και ποιες είναι οι διασυνδέσεις αυτών των ατόμων μέσα στην αστυνομία. Πρόσφατα αστυνομικός αποτάθηκε από το σώμα αφού κρίθηκε ότι είχε σχέση με τις ομάδες ατόμων που ελέγχουν την νύχτα και φέρεται να βοήθησε στην αποτροπή σχεδίου της αστυνομίας να συλλάβει τον Αλβανό κακοποιό killer Ριζάι ,που είχε αποδράσει μαζί με τον Παλαιοκώστα. Απόδραση που σύμφωνα με τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές είχε χρηματοδοτήσει και σχεδιάσει ο Στεφανάκος.