Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Να αγοράσουν τα ασφαλιστικά ταμεία τις Τράπεζες!

...καλά τα λέει ο κυρ Σταύρος από το σημερινό Βήμα
Αλλά...ξεχνά ότι εδώ είναι Ελλάδα ...και οι εργατοπατέρες , οι πολιτικοί και οι Αγάπιοι είναι ικανοί να χρεοκοπήσουν και τις Τράπεζες αν τις έπαιρναν τα ταμεία.

Την είδε αλλιώς σήμερα ο Σταυρός Ψυχάρης και στο κεντρικό του άρθρο αναφέρεται στο θέμα των ήμερων το χρηματιστηριακό κραχ και τα επακόλουθά του στην Ελλάδα.
Γιαυτό και εμείς θα την δούμε αλλιώς μαζί του και θα συμφωνήσουμε.
Γράφει πχ ότι τα ασφαλιστικά ταμεία με τα αποθεματικά που έχουν, όντως θα μπορούσαν να αγοράσουν τις μεγάλες τράπεζες.
Αλλά δεν ξέρει ο κ Σταύρος οτι τα ασφαλιστικά ταμεία είναι διοικητικά και λογιστικά μορφώματα. Γενικά ένα μπάχαλο... Δεν έχουν ούτε μάνατζερ, ούτε η νομοθεσία είναι τέτοια που θα μπορούσαν να κάνουν αυτά τα ανοίγματα και εγχειρήματα. Διοικούνται από αποτυχόντες πολιτευτές και "άπληστους" εργατοπατέρες και πολιτικούς που δήθεν κλαίνε για την σύνταξη του φτωχού και κάνουν μαζί με τους πολιτικούς τους πατρόνες υπουργούς και διοικητές ότι θέλουν.
Κοιτάνε να βολέψουν τα παιδιά τους , να μπουν σε καμιά επιτροπή να έχουν ένα δεύτερο και τρίτο μηνιάτικο, να κάνουν και καμιά μπίζνα για κανένα συγγενή τους επιχειρηματία ή του κόμματος να πάρουν και αυτοί το αντίδωρο! Μια από τα ίδια κάνουν και οι διοικητές που βάζουν τα εκάστοτε κυβερνώντα κόμματα.
Να σκεφθείτε επί ΠΑΣΟΚ (2000-2004)το ΙΚΑ έδωσε 600.000 ευρώ για εκπομπή στην ΕΡΤ σε εταιρία που είχαν κάποιοι εργατοπατέρες με κάποιο μπροστινό (δημοσιογράφο) . Και τι έκανε αυτή η εκπομπή. Έπαιρνε συνεντεύξεις από τους εργατοπατέρες...Και ποιος την έβλεπε. Ούτε οι ίδιοι...Και ποιος την πλήρωνε, ο "μαλάκας" ασφαλισμένος και τα ελλειματα του ΙΚΑ Φανταστείτε τώρα τι θα είχε γίνει αν τα ταμεία είχαν και τράπεζες...
Μεζονέτες θα είχαν ...οι πολιτικοί και οι εργατοπατέρες αντι για οροφοδιαμερίσματα!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η "παναγία η αρουραία" ... του Βερύκιου και οι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευαστών ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Έγραψε η ανάρτηση του Βερύκιου για τον Καρτερό και την "παναγία την αρουραία" και κάποιοι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευής ηλεκτρονικού εγκλήματος με τις γνωστές απατεωνιές τύπου Παστίτσιου και άλλων μυθευμάτων που πουλούσαν τσόντα να γίνουν διάσημοι κεντράροντας στους  ανώμαλους χρήστες που έστελναν διεθνείς διωκτικές και δεν είχαν κάμια με νόμιμες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, βγήκαν δήθεν να τον κατηγορούν για προσβολή θρησκευτικού συμβόλου ! Ρε που τα πουλάτε αυτά ....παλιά τα κόλπα και τελειωμένα μαζί με αυτούς τους απατεωνίσκους !
Δειτε την ανάρτηση Βερύκιου

Διαβάζω πύρινα Αυγουστιάτικα άρθρα κατά Καρτερού & Μαξίμου από την Αγία ...Αρουραία , προφανώς γραμμένα στον ιδιόκτητο δρυμό που απόκτησε με την βοήθεια εθνικού εργολάβου...
Χιλιες φορες με τον «φευγάτο» Καρτερό παρα με την φιλάργυρη αρουραία... — Δήμος Βερύκιος (@DimosVerikios) 19 Αυγούστου 2018

Να ποιο είναι το κολέγιο Αθηνών ! Είναι κάτι σαν το Nammos και το IslandΠρώην διευθυντής αποκαλύπτει. Λειτουργούν με την λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε»!

Με ανάρτησή του ο κωστής Κοντογιάννης, πρώην Διευθυντής του Κολεγίου Αθηνών, καταγγέλλει πελατειακό καθεστώς διαχρονικα στο εν λόγω εκπαιδευτικό ίδρυμα από την οικογένεια Σαμαρά και κάνει λόγο για ρουσφέτια και παρεμβάσεις. Επίσης αναφέρεται στην απόλυση της Φώφης Μπουλούτα την οποία χαρακτηρίζει στημένη και καταλήγει απευθυνόμενος στον πρώην πρωθυπουργό, ότι «τόσο εσυ όσο και το κόμμα σου τολμάτε και μιλάτε για αριστεία, ευτελιζοντας τη λέξη και το νόημα της. Λες και μπορούμε να αγνοήσουμε το ποσό βαθιά αγράμματος και βάρβαρος πρέπει να είναι καποιος για να λειτουργεί όπως εσυ και ο σμπιρος σου, στη συγκεκριμένη περίπτωση.» Η ανάρτηση του Κωστή Κοντογιάννη Πόσο παραδοσιακός!!! Αντώνη μου κανενας δε θέλει να εξοντώσει κανέναν. Ο γιοκας σου δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που καταλαμβάνει όλο το χώρο που του αφήνουν. Η συμπεριφορά περιγράφεται ως «Φαινόμενο του αερίου». Στο σχολείο που προεδρεύει ο θείος του με διαρκή ρουσφέτια, με τη λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε», με …

Αυτός είναι ο καθηγητής "φακελάκης" που ήθελε σεξ και χρήμα να περνάει τις φοιτήτριες στα μαθήματα στα ΤΕΙ Σερρών (φωτογραφίες)

Στη δημοσιότητα δόθηκαν το απόγευμα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τόσο του καθηγητή από τις Σέρρες που συνελήφθη με την κατηγορία ότι ζητούσε ανταλλάγματα από τους φοιτητές του, όσο και οι δύο φερόμενοι ως συνεργοί του.


Οι άνθρωποι αυτοί, είναι από συγκεκριμένο φροντιστήριο των Σερρών, στο οποίο ο καθηγητής, φέρεται να έστελνε τους φοιτητές του. Και οι τρεις, συνελήφθησαν από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018, μετά από «βροχή» καταγγελιών. Πρόκειται για τους: Α) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΔΗ Κλεάνθη του Νικολάου και της Ελένης, ο οποίος γεννήθηκε την 11-11-1958 στη Θεσσαλονίκη. Β) ΜΟΚΚΑ Γεώργιο του Αποστόλου και της Ζωής, ο οποίος γεννήθηκε την 29-07-1959 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών. Γ) ΜΗΛΟΦΤΣΗ Ευαγγελία του Ηλία και της Ιωάννας, η οποία γεννήθηκε την 11-12-1968 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας 6 μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του…