O Πέτρος και η συνοδός τους ...

Οχι θα καθόταν σκάσει ο Πέτρος Μαντούβαλος, που η εμπλοκή του στο "παραδικαστικό" τον οδήγησε εκτός ΝΔ και Βουλής...
ΟΤΑΝ είχε αποκαλυφθεί η εμπλοκή του, η σύζυγός του, οι συνεργάτες του στο γραφείο τους έδωσαν σκληρές μάχες στα ΜΜΕ και τα κανάλια ...με άξονα την οικογένειά του και τον διασυρμό που ΥΦΙΣΤΑΤΟ...
Τώρα ο Πέτρος εμφανίζεται με νέα και εκρηκτικής παρουσίας συνοδό σε δημόσιες εκδηλώσεις ...
Ωραίος ο Πέτρος ...

Την λένε Σίσσυ, είναι γιατρός και βγαίνει με τον Μαντούβαλο-Ουφ το είπαμε...

http://troktiko.blogspot.com/

Ποια είναι αυτή η άψηλη, ποια είναι αυτή η όμορφη; Ο Πέτρος Μαντούβαλος θα μας πει που το τελευταίο διάστημα τον βλέπουμε συχνά πυκνά με την ψηλή κοπέλα. Είναι μια γιατρός που την λένε Σίσσυ και συνοδεύει τον πρώην βουλευτή της Ν.Δ. σε αρκετές εξόδους.
Ο πολιτικός εθεάθη πρόσφατα μαζί της στο Ηρώδειο στη συναυλία του Γιώργου Νταλάρα, η οποία ήταν αφιερωμένη στο μεγάλο συνθέτη Σταύρο Κουγιουμτζή, που έφυγε από

τη ζωή πριν από τρία χρόνια. Λίγες μέρες πριν είχαμε εντοπίσει τον πρώην βουλευτή να συνοδεύεται από την ίδια, γοητευτική γυναίκα στη συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη στο Λυκαβηττό.
Έκαναν και διακοπές στην Φολέγανδρο μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, χαλάρωσαν, απολαμβάνοντας τα μπανάκια τους και τρώγοντας σε παραδοσιακά ταβερνάκια. Το βράδυ έκαναν βόλτες και έπιναν το ποτό τους σε μπαράκια του νησιού.
espresso

Διαβάστε Περισσότερα