Και άλλη σύζυγος Βουλευτή της ΝΔ έκανε τα "Ιερά Συμβόλαια"


Οργισμένη δήλωση του Βουλευτή στα κανάλια...
Με μια οργισμένη ανακοίνωση του ο Βουλευτής της ΝΔ απο την Θεσσαλονίκη κ Γκιουλέκας ...επιβεβαιώνει συμμετοχή της συζύγου του συμβολαιογράφου σε συμβόλαιο με τα Ιερά Ακίνητα της Μονής Βατοπεδίου ...και απειλεί με μηνύσεις όσους τον διασύρουν αναφέρει!
Σύμφωνα με το press-gr.blogspot.com ,που ανέφερε το όνομα του βουλευτή , η εμπλοκή της συζύγου του στις Εφραίμ Real Estate μπίζνες βασίζεται στο εξής ρεπορτάζ του Ελεύθερου Τύπου!
Ο Ελεύθερος Τύπος αποκαλύπτει στο σημερινό πρωτοσέλιδό του:


"Χρυσοφόρες αποδεικνύονται οι επενδύσεις της Μονής Βατοπαιδίου στο real estate, παρά το γεγονός ότι ο ηγούμενος Εφραίμ αρνείται οποιαδήποτε επιχειρηματικού χαρακτήρα δραστηριότητα της Μονής. Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει ο ΕΤ, η Μονή Βατοπαιδίου -με εκπρόσωπο προσωπικά τον αρχιμανδρίτη Εφραίμ- αγόρασε πριν από ένα χρόνο πολυώροφο «φιλέτο» στο κέντρο της Αθήνας και μάλιστα σε καλή τιμή. Το ενδιαφέρον είναι ότι τα συμβόλαια της αγοραπωλησίας συνέταξε σύζυγος βουλευτή της Ν.Δ. – το όνομα της οποίας βρίσκεται στη διάθεση του ΕΤ"...


Σε ποιον βουλευτή αναφέρεται η εφημερίδα δίχως να τον κατονομάζει; Δεν πρόκειται, όπως μαθαίνουμε, για τους "συνήθεις ύποπτους". Πρόκειται για τον βουλευτή Α' Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Γκιουλέκα και τη σύζυγό του, που είναι συμβολαιογράφος.