Νέος Mediaκός πόλεμος στα blogs...με δημοσιογράφους!



Ανοικτός πόλεμος έχει ξεσπάσει μεταξύ blogs που φέρονται να ανήκουν σε δημοσιογράφους και να υποστηρίζουν διάφορες εκδοτικές δραστηριότητες !
Μετά τις ιστορικές κόντρες μεταξύ troktikou και nonews-News ... ( με νικητή το troktiko που σαρώνει στην επισκεψιμότητα . Κοντεύει να μπει στο top 100 των ελληνικών site του alexa.com) ξέσπασε νέα μάχη!
Αυτή τη φορά μεταξύ του Γιάννη Παπαγιάννη του Extra3 που φέρεται να έχει το blog pressmme.blogspot.com ( πού επίσης θεωρείται προέκταση του press-gr ) και του nonews-news.blogspot.com που ανήκει σε "δημοσιογράφους θαυμαστές" του Θέμου , του Κυριακού και του Κοντομηνά!
Το blog nonews-news.blogspot.com κάνει σήμερα αναφορά στον συνεργάτη της εκπομπής του Γιάννη Παπαγιάνη κ Σπίνο ... ο οποίος παλιότερα και αρκετά χρόνια πριν, είχε κατηγορηθεί για εκβιασμό , όταν εργαζόταν στην lifestyle έκδοση του συγκροτήματος Κουρή "STAR", και ήταν κατά ένα τρόπο η τότε Εspresso στα καθημερινά φύλλα!
Μάλιστα θέτει ερώτημα στο ΕΡΣ και στην ΕΣΗΕΑ ...αν πρέπει να εργάζεται ένας σεσημασμένος (!) για εκβιασμό και δωροληψία...
(Καλά ρε πλάκα μας κάνετε...)
Αλλά δεν είναι μόνο αυτό το Πόστ ...
Υπάρχει ένα για τον Καψαμπέλη και το Press-gr .
Γράφει αυτό το ποστ οτι, θα πάει στον ανακριτή ο Καψαμπέλης και θα παραπεμφθεί σε δίκη με τα 100 θύματα του !!!( Δηλαδή, www paramythia . gr )
Α ρε Ζαχόπουλε , πληγές που άνοιξες στο τύπο και στους δημοσιογράφους με το καταραμένο DVD ...και οτι σοβαρό και τραγελαφικό παίχθηκε μετά την υπόθεση αυτή !!!