Αρχίζει να "χαλάει" ο εργασιακός παράδεισος της google


Ήταν και παραμένει εργασιακός παράδεισος η Google.
Aυτά ούτε ο Μαρξ ,ούτε η Αλέκα τα είχαν οραματιστεί .Μην σας πούμε για τους "μανταλάκηδες" της ΓΣΕΕ . Αυτοί "κλέβουν" το ψωμί των πραγματικά εργαζόμενων της ΓΣΕΕ για να το δώσουν στην γραμματέα του Πρωτόπαπα και στις "κυρίες" της κονσομασιόν ( sorry των δημοσίων σχέσεων ,άλλα η έννοια της λέξης ίδια είναι) ...έχουν και έξοδα γκαρσονιέρας . Άραγε να είναι ανοικτές και οι δύο ή έκλεισε αυτή της οδού Φερών και άνοιξε ή άλλη της οδού Ιθάκης ( Αλλά γι αυτά μια άλλη φορά ...αλλά πολύ σύντομα)

Εχουν , όμως, και οι παροχές τα όριά τους και άρχισαν και στη google οι περικοπές !!!(Αυτά βλέπει ο Αλογοσκούφης και θα αρχίσει να ζητά πίσω τις "παροχές" των προηγούμενων χρόνων)
Δείτε τώρα ,τι έπαθαν οι εργαζόμενοι στη google by internetakias.gr


"Μέχρι σήμερα το Google ήταν γνωστό ως ο παράδεισος του εργαζομενου. Ευχάριστες, φωτεινές και καλαίσθητες εγκαταστάσεις μαζι με πολλές παροχές φρόντισαν να κάνουν το Google μια απο τις κορυφαίες εταιρείες για να δουλεύει κανείς.

Η αλήθεια είναι οτι μάλλον παραμένει αν και μια αλλαγή ήρθε λίγο να ταράξει την ρουτίνα των googlικών. Μέχρι τώρα πρωϊνο, μεσημεριανό και βραδινό ήταν μια προσφορά του Google προς το προσωπικό του. Κάποιοι όμως φαίνεται πως το εκμεταλλεύθηκαν δεόντως υτό και άρχισα να φέρνουν την οικογένειά τους το βράδυ για να τρώνε όλοι μαζι δωρεάν.


Οι υπολογισμοί μιλάνε για κόστος σίτισης 7,500$ ανα εργαζόμενο το έτος ενώ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για "εκνευρισμό" του Sergey Brin λόγω της μανίας με το εμφιαλωμένο νερό .


Πλέον όποιος θέλει να τρώει το βράδυ στο Google φαίνεται οτι θα αγοράζει το φαγητό του απο εταιρεία που έχει αναλάβει τη προμήθεια. Σε όλη την αναστάτωση κάποιο βρίσκουν την απόφαση αυτή καλή αφού θα κάνει καλό στην υγεία των υπαλλήλων"