Ετσι θα "παίξουν" μπάλα οι "γαύροι" ...

http://kourdistoportocali.blogspot.com/

Σκληρό αγόρι ο Καρπετόπουλος, ζητάει Σάββα, Σωκράτη, αίμα, βία, σπέρμα...













<ΜΗ ΣΚΙΣΕΙΣ ΚΑΝΑ ΚΑΛΣΟΝ


Εγραψε ο Γίγαντας Kαρπετόπουλος-ανάμεσα στ άλλα- στη Sportday-15/08/08>

"...Τι απομένει; Πριν γίνουν απολογισμοί και αρχίσουμε να γράφουμε διάφορα «ανάθεμα», τα οποία θα τα πάρουμε πίσω στην πρώτη νίκη σε ντέρμπι ή στην επόμενη κατάκτηση κάποιου τίτλου (αφού δυστυχώς μπλέκουμε τα αγωνιστικά με τα διοικητικά, δηλαδή τις αξίες του σπορ με το νταραβέρι και τα χρήματα), καλό είναι να θυμίσουμε τι πρέπει να γίνει στη συνέχεια.
Για να έχει, λοιπόν, τύχη ο Ολυμπιακός στη ρεβάνς και να προκριθεί χρειάζεται πρώτα απ' όλα να επιστρέψει στου Ρέντη ο Σάββας και να γυρίσει ο Κόκκαλης από τη Μύκονο. Ο πρώτος πρέπει να εξηγήσει στους παίκτες τη σημασία της αποστολής και να πωρώσει την ομάδα ως εκεί που δεν παίρνει.
Ο δεύτερος πρέπει να κάνει σε χρόνο ρεκόρ δύο τουλάχιστον μεταγραφές για να ζεσταθεί ο κόσμος που έχει παγώσει. Μετά πρέπει να γίνει κινητοποίηση και συσπείρωση ώστε το Καραϊσκάκη να «καίει» στη ρεβάνς ακόμα κι αν χρειαστεί να πληρωθεί το πάθος με κανα-δυο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών. Και, τέλος, πρέπει να εξηγήσουν στον Βαλβέρδε ότι τα μαθήματα ποδοσφαίρου που κάνει φέτος το καλοκαίρι πρέπει να τα αφήσει κατά μέρος, αφού η ομάδα έχει ένα συγκεκριμένο τρόπο να παίζει κι όποιος προσπάθησε να την αλλάξει έφαγε τα μούτρα του. Μπορεί όλα αυτά να ακούγονται παλιομοδίτικα, αλλά έτσι λειτουργεί ο Ολυμπιακός – μην το ξεχνάμε...