Τα αλλεπάλληλα κρούσματα ντόπινγκ στους Έλληνες αθλητές δείχνουν και την κατάντια της χώρας στον Αθλητισμό!


Με τον Κούβελο της Ντόρας, τον Κυριακού και τους άλλους ,περί του αθλητισμού, δείξαμε πόσο γυμνοί είμαστε ως χώρα, σε μια τόσο κορυφαία διοργάνωση...
Έκαναν τον αθλητισμό κονόμα και προβολή και πίστεψαν ότι με το "μύθο του Αθήνα 2004 " θα μας έπειθαν ,ότι η χώρα πάει μπροστά στον αθλητισμό...
Μάλιστα η γύμνια τους είναι τόσο μεγάλη , που ακόμα και ο κοκός τους έκανε παιγνίδι στην τελετή έναρξης και εμφανίστηκε ως αρχηγός του κράτους!
Και ενώ όλα αυτά συμβαίνουν στο Πεκίνο , εδώ μούγκα...
Δεν έχουμε ούτε μια διάκριση...ακόμα και κανείς δεν αναρωτιέται γιατί?
Κόμματα , ΜΜΕ , κλπ κάνουν λες και δεν τρέχει τίποτα...
Ξέρετε γιατί ! Είναι συνυπεύθυνοι όλοι ,για όλα. Γιατί μπροστά στην πρεμούρα να τα κονομίσουν...όταν είδαν ότι είχαμε τα περιθώρια να μας δώσουν μια ολυμπιάδα άρχισαν να ξεπουλούν τα πάντα!
Μάζεψαν όλους τους ομογενείς και μη, από τα Βαλκάνια και την πρώην Σοβιετική Ενωση και με ντόπες και άλλα παραμύθια έφτιαξαν τους δήθεν "ημίθεους" της άρσης βαρών!
Βρήκαν την κυρία Γιάννα...που είναι φιλόδοξη και παμπόνηρη και της πούλησαν τον τίτλο της προέδρου , όταν είδαν ότι τα δικά τους "λαμόγια" υστερούσαν, αλλά και ως κράτος δεν είχαν το χρήμα και την διάθεση να οργανώσουν το Αθήνα 2004!
Είπαν ,τις μας νοιάζει εμάς ...Ο μαλάκας ελληνικός λαός πληρώνει ! Εμείς την δόξα και την μίζα θέλουμε!
Μάλιστα μετά το κάζο και τις αποκαλύψεις με τις ντόπες στην άρση βαρών ... ξέχασαν καν το γεγονός ότι έχουμε Ολυμπιάδα.
Ο λόγος είναι απλός ήξεραν...οτι πλέον το θέμα δεν πουλάει , δεν δοξάζει ,αλλά λερώνει!
Έβαλαν ένα καναλάρχη , και τον σύζυγο της Ντόρας να μας εκπροσωπήσουν...και άφησαν τον κοκό να μας κάνει "ρόμπα" ως κράτος και να ξεφτιλίζει τα σύμβολα και τα ιδανικά ενός λαού!
Και ας αφήσουν τα παραμύθια ...ότι μας έχουν βάλει στο μάτι οι Αμερικάνοι και άλλες δικαιολογίες περί του φιλορωσικού προσανατολισμού της χώρας κλπ
Μάλλον για αμερικανάκια μας περνάνε...
Μην τρώτε το παραμύθι και την "ντόπα" που σας σερβίρουν...
Βάλτε και την υπόθεση "αθλητισμός" στα άλλα σκάνδαλα όπως ζήμενς , ομόλογα , κλπ που διαχρονικά διαχειρίστηκαν οι κυβερνήσεις των δύο κομμάτων!
ΤΕΛΟΣ