Τη διέσυραν με φωτογραφίες από το Facebook

Βy www.zougla.gr


Χωρίς να έχει την παραμικρή ιδέα, η 22χρονη Bρετανίδα, Μπέκι Σπραγκς, διαφημιζόταν μέσω internet ως «απελπισμένη πορνοστάρ». Κάποιος έκλεψε από το προφίλ της στο Facebook τις φωτογραφίες της και τις προέβαλε σε ιστοσελίδα «για ενηλίκους» με το μήνυμα «θέλω να με χρησιμοποιήσεις και να με κακοποιήσεις».

Επιπλέον, ανέφερε ότι η εικονιζόμενη θα έκανε τα πάντα για να γίνει πορνοστάρ και καλούσε τους ενδιαφερόμενους να την πάρουν τηλέφωνο σε ένα νούμερο κινητού, το οποίο υποτίθεται ότι ανήκε στο μάνατζέρ της. Τελικά, όπως αποκαλύφθηκε, ο αριθμός αυτός ήταν του πρώην συντρόφου της Σπραγκς, με τον οποίο έχει αποκτήσει και τρία παιδιά.

Η νεαρή γυναίκα, κατάλαβε τι συνέβαινε, όταν ο πρώην της, της είπε ότι είχε δεχθεί περίπου 50 κλήσεις από «πελάτες».

Μέχρι στιγμής, δεν έχει βρεθεί ποιος έστησε αυτό το κακόγουστο αστείο. Η Μπέκι είχε στο Facebook 167 φίλους, αλλά το προφίλ της ήταν ανοιχτό σε περίπου τρία εκατομμύρια μέλη, αφού ανήκε και στο δίκτυο του Λονδίνου.

«Νιώθω εντελώς εκτεθειμένη και τρομαγμένη. Οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν σε τι εκθέτουν τον εαυτό τους, όταν μπαίνουν στο Facebook», λέει η Μπέκι.

Η αστυνομία παρέπεμψε την κοπέλα να απευθυνθεί στην υπηρεσία ηλεκτρονικού εγκλήματος, αλλά και εκεί δεν θα βρει το δίκιο της, αφού της είπαν ότι δεν υπάρχει παράβαση του νόμου.

( Εδώ τώρα ποιος έχει ευθύνη www . galonia .gr .To facebook... Μήπως την υπόθεση πρέπει να αναλάβουν οι ελληνικές διωκτικές αρχές ! Που είναι σαΐνια στο στήσιμο υποθέσεων )