Eκαναν ρόμπα τον Λιάπη στη Καλαμάτα ...του έδωσαν στεφάνι για κηδεία !!!

http://press-gr.blogspot.com/

Αποδοκίμασαν τον Λιάπη στην Καλαμάτα...

Με πένθιμα εμβατήρια, πανό διαμαρτυρίας και ...στεφάνι κηδείας, στο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού!
.
Πολύ δύσκολη και επεισοδιακή ήταν η χτεσινή ημέρα για τον υπουργό Πολιτισμού Μιχάλη Λιάπη στην Καλαμάτα, αλλά τα αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης αποσιώπησαν το γεγονός!
Ο κ. Λιάπης έγινε αντικείμενο "σιωπηλής" αποδοκιμασίας κατά τη μετάβαση του στο Κάστρο για την τελετή έναρξης του Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού. Εργαζόμενοι και μαθητές της ΔΕΠΑΚ (Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης Καλαμάτας) τον υποδέχθηκαν ντυμένοι στα μαύρα και με μπλουζάκια που έγραφαν συνθήματα διαμαρτυρίας ενώ τυμπανιστές έπαιζαν πένθιμα εμβατήρια...
Οι διαμαρτυρίες είχαν να κάνουν με το γεγονός ότι το υπουργείο δεν δίνει το 1,6 εκατ. ευρώ που οφείλει στην ΔΕΠΑΚ και η οποία βρίσκεται υπό οικονομική κατάρρευση.
Κατά την άφιξη του κ. Λιάπη στο Κάστρο, μέλη της Νεολαίας του Συνασπισμού προσπάθησαν μάλιστα να εμποδίσουν την είσοδό του με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση με δυνάμεις ασφαλείας και αστυνομικούς με πολιτικά, που συνόδευαν τον υπουργό!!!
Νωρίτερα, οι ίδιοι Νεολαίοι είχαν αποδοκιμάσει τον κ. Λιάπη κατά την άφιξή του και στο δημαρχείο - ύψωσαν πανό και του επέδωσαν στεφάνι ...κηδείας!