Eλεος με το Θέμα ...Σεργιανόπουλος... απο τα Gay "κρατούμενα" τα ΜΜΕ!

Επαναλαμβάνουμε ότι ρατσιστές δεν είμαστε, υπέρ της ελευθερίας και των ατομικών ελευθεριών είμαστε, αλλά αυτό που ζούμε ...τις τελευταίες ημέρες σε κάποια ΜΜΕ ...δεν έχει προηγούμενο ...και καμία σχέση με ρεπορτάζ και ενημέρωση!Βρήκαν αυτόν τον "λαθρομετανάστη" και βγάζουν τα απωθημένα τους... (Που την σπουδάσατε ρε σεις αυτή την δημοσιογραφία)
Και δεν λένε και δεν βλέπουν ποιοι συντηρούν αυτές τις πιάτσες...
Οταν δεν υπάρχει προσφορά ...δεν υπάρχει και ζήτηση!
Δεν μπορεί να "αγιοποιούν" το θύμα επειδή ο "δράστης" έδρασε όπως έδρασε ...
Και δεν λένε πως γνωρίστηκαν ...τι έκανε ο μακαρίτης ...
Αγόραζε "σαρκικές απολαύσεις" ...και οχι μόνο..
Και αποκρύπτουν την σκληρή πραγματικότητα ...ενός άγριου κόσμου ...στις πιάτσες της αντρικής πορνείας ...με αλλοδαπούς...που οι έχοντες και κατέχοντες δρουν ως "δουλέμποροι"
(Και μάλιστα ζητούν συγκεκριμένες εθνικότητες ...)
Εμείς έχουμε αρχίσει την έρευνα ...έχουμε τα πρώτα βίντεο και μέσα στις επόμενες 15 μέρες θα σας δώσουμε ...εικόνα και ήχο που θα σας σοκάρουν!
"Θύτες" και "θύματα" ...σε ένα σκληρό και άγριο κόσμο ερωτικών απολαύσεων ... και οικονομικών παζαριών, που λειτουργεί σαν "Ρώσικη Ρουλέτα"
Με την μόνη διαφορά οι "αγοράστες" ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΜΟΡΦΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ ...ΕΝΩ ΟΙ "ΕΝΟΙΚΙΑΖΌΜΕΝΟΙ" ΣΤΗΝ "ΜΙΖΕΡΙΑ" ΤΟΥΣ ...
Αν το θέλετε ...και σε μορφή ποινικού δικαίου ...στην "νορμάλ" πορνεία ...ο νομοθέτης τιμωρεί τον "νταβατζή" εξουσιαστή και οχι το "θύμα" που προάγει...
Και σε αυτές τις περίεργες πιάτσες ...ο "αγοραστές" λειτουργούν και ως "νταβατζήδες" !

Γράφει το troktiko....

"Μην αγιοποιείτε τον ηθοποίο Νίκο Σεργιανόπουλο"

Μάλλον έχουν δίκιο ο Αλέξης Μητρόπουλος με τον Καθηγητή Δ.Πιπερόπουλο που στην εκπομπή του ΑΝΤ1(Χαριτάτος-Καραμέρος) είπαν ότι δεν πρέπει να αγιοποιούμε τον ηθοποιό Νίκο Σεργιανόπουλο αφού η εν γένει ζωή του δεν αποτελούσε πρότυπο για κανέναν.
Και βέβαια αναφέρονταν στις πράξεις του και όχι στον πρόσωπο αφού αυτές που καταδικάζονται είναι πάντα...