Mπήκε στο Τop site Greece 100 του Αlexa.com το zougla.gr ….


Αν και δεν έχει συμπληρώσει σχεδόν μήνα ,το Ζougla.gr μπήκε στο Τop Greece 100 του Αlexa.com κατέχοντας αυτή την στιγμή την θέση 84 και αφήνει πίσω του τα site της Kαθημερινής ,της Ελευθεροτυπίας , του ΣΚΑΙ .
Πρέπει να σημειώσουμε ότι στην λίστα του Top 100 του Αlexa.com είναι ελάχιστα ενημερωτικά – ειδησεογραφικά ( όλων των κατηγοριών και εφημερίδων ) πόρταλ. Και πέντε –έξη που υπάρχουν είναι και όλα πάνω από την θέση 50! Με εξαίρεση το in.gr (που είναι και μηχανή αναζήτησης και κρατά θέση μέσα στην πρώτη δεκάδα ως το μοναδικό Eλληνικό ) και τα αθλητικά, Sporτ FM, Sport24.gr, Contra.gr .
To Alexa.com είναι σχεδόν το μοναδικό site (εφαρμογή) στο κόσμο που μετρά και παρουσιάζει online την επισκεψιμότητα με λίστα κατάταξης , όλων των site σε παγκόσμιο και εθνικό επίπεδο ( Δηλαδή, με βάση τη χώρα από την οποία προέρχεται ο χρήστης, ανεξάρτητα την χώρα που βρίσκεται το site και την γλώσσα που χρησιμοποιεί.)
Η μέτρηση αυτή ,που είναι online, γίνεται περίπου με την μέθοδο της AGB , μέσω ειδικής εφαρμογής (Toolbar), που μπορεί να εγκαταστήσει οποιοσδήποτε χρήστης στον υπολογιστή του!

Δείτε το top 100 Greece