Στα άκρα …Θέμος –Μάκης ,λίγες ώρες πριν ο πρώτος περάσει την πόρτα του ανακριτή !

Πραγματικά στα «άκρα» βρίσκονται τις τελευταίες ώρες οι «σχέσεις» του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και το Θέμου Αναστασιάδη τόσο μέσα από δηλώσεις στα ΜΜΕ όσο με άρθρα σχόλια , και δημοσιεύματα μέσα από το zougla.gr και την σημερινή έκδοση του «Πρώτου Θέματος» Επίσης στο «παιγνίδι» των εκατέρωθεν επιθέσεων και blogs που φέρονται φιλικά προσκείμενα προς την μία η την άλλη πλευρά.

Κι όλα αυτά ,λίγες ώρες πριν ο Θέμος περάσει το κατώφλι του ανακριτή για την υπόθεση του DVD που είναι κατηγορούμενος σε βαθμό κακουργήματος και μετά το τέλος της απολογίας του , ενδεχομένως, να αντιμετωπίσει και την προσωρινή του κράτηση , καθώς όλοι οι μέχρι σήμερα κατηγορούμενοι στην υπόθεση με αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος είδαν την πόρτα του Κορυδαλλού.

Ο Θέμος με ένα προσωπικό άρθρο στο σημερινό έντυπο «Πρώτο Θέμα» και με τίτλο «Εθνικός ρουφιάνος έως και το 91΄» αναφέρεται στην υπόθεση για την οποία κατηγορείται και στο ρόλο του Μάκη ,γράφοντας χαρακτηριστικά… «Καμία αξιόπιστη και κατηγορηματική μαρτυρία δεν υπάρχει. Κανένα αποδεικτικό στοιχείο. Αλλά είπαμε, εδώ δεν κρίνω εγώ, για λόγους τακτ, το κατηγορητήριο. Μένω μόνο στο ότι ο «εθνικός ρουφιάνος» όχι μόνο συνέχισε να τρέχει στις Aρχές σαν χαφιές ως το τελευταίο λεπτό, αλλά προχώρησε και σε πράξεις του κοινού ποινικού δικαίου»
Από την πλευρά του Μάκη αναφορά στο θέμα έγινε στην εκπομπή του Ανδρέα Μικρούτσικου, όπου μίλησε τηλεφωνικά .Δεν θέλησε να πάρει θέση στο θέμα του ενδεχόμενου της προφυλάκισης του Θέμου , μετά από ερώτηση του παρουσιαστή, λέγοντας ότι ,θα ήταν υποκριτικό να πάρει δημόσια θέση για το ποια είναι τα αισθήματά του στο ενδεχόμενο της προφυλάκισης του Θέμου. Είπε ότι γι αυτό ξέρουν οι στενοί του συνεργάτες. Ωστόσο υπερασπίστηκε κάθε ενέργεια του στην όλη υπόθεση και είπε θα ήταν αντιφατικό να είχε κάνει διαφορετικά, για τον πρώην φίλο του και συνεργάτη , όταν για άλλους εμπλεκόμενους σε υποθέσεις που αποκάλυψε μέσα από τις εκπομπές του…είχε αμείλικτη στάση. Η συνέχεια αύριο …που ίσως γραφθεί ο πρώτος επίλογος μια «Ολέθριας Σχέσης»…