Όταν τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ έλεγαν στον "στρατηγό" Τσουκάτο «εμείς είμαστε ο στρατός σου» …


…και υμνούσαν τις επικοινωνιακές ικανότητες της ΠΟΠΗΣ !

Δείτε μερικά χαρακτηριστικά αποσπάσματα από ρεπορτάζ του Βήματος …όταν τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ κινούνταν σε ρυθμούς Πόπης και Θόδωρου Τσουκάτου …και κάθονταν «σούζα» στο Σημίτη!

Στο τομέα επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ συμμετείχε η Πόπη Τσουκάτου το 1997
Από ρεπορτάζ του Γ
Λακόπουλου «το Bήμα» Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 1997 - Αρ. Φύλλου 1241
«Επειδή ο «κοινωνικός δ
ιάλογος» συνδέεται στενά με την εικόνα της κυβερνήσεως και συνεπώς συναρτάται με την επικοινωνιακή πολιτική του κόμματος, ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ θα συγκαλέσει την Τετάρτη τη Γραμματεία του Τομέα Ενημέρωσης, την οποία απαρτίζουν ο κ. Ν. Αλευράς ως επικεφαλής και οι κκ. Τ. Χυτήρης, Ν. Αθανασάκης, Μ. Αλεξανδρίδης, Δ. Καρύδης και η κ. Πόπη Τσουκάτου. Η παρουσία και μόνο του Πρωθυπουργού σε μια τέτοια συνεδρίαση αποκαλύπτει και το ενδιαφέρον του για αναπροσανατολισμό της επικοινωνιακής πολιτικής. Κατά τις πληροφορίες, επιθυμία του είναι να κινητοποιηθούν οι υπουργοί και σε αυτόν τον τομέα. Ετσι θα προετοιμασθεί το έδαφος για την «οργανωτική ανασυγκρότηση», για την οποία θα κλιμακωθούν οι προσπάθειες από το προσεχές Σαββατοκύριακο, προεξάρχοντος του αεικίνητου κ. Θ.Τσουκάτου


1993-1996

Τα τρία χρόνια που συγκλόνισαν το ΠαΣοΚ

Γεννιέται το κόμμα των εκσυγχρονιστών

Από το δίκτυο της συνωμοσίας στο δείπνο των «τεσσάρων»


Όλοι οι εργατοπατέρες του ΠΑΣΟΚ …στο άρμα του Στρατηγού Τσουκάτου!
ΤΟ ΒΗΜΑ : Κυριακή 25 Ιανουαρίου 1998 - Αρ. Φύλλου 12465

«Στις 20 Νοεμβρίου ο Κ. Σημίτης καλεί σε μια στενή σύσκεψη τους Θ. Τσουκάτο, Ρ. Σπυρόπουλο και Χρ. Πρωτόπαπα με αντικείμενο το σχέδιο για τη διείσδυση στους συνδικαλιστές. Ως τότε είχε μια αραιή επαφή με τα στελέχη της ΓΣΕΕ Χρ. Πρωτόπαπα, Πόπη Τσουκάτου, Ι. Κουτσούκο, Χρ. Πολυζωγόπουλο Δ. Κουσελά και Λ. Κανελλόπουλο. Ο τελευταίος κάνει ήδη συγκεντρώσεις συνδικαλιστών στο ταβερνάκι «Σώκος» στον Βύρωνα. Αποφασίζουν να μπουν και οι συνδικαλιστές στο «Δίκτυο Επικοινωνίας» και να διευρυνθεί το κεντρικό επιτελείο.»

Μην είδατε τον Πανταγιά…

Συνέχεια…από το ίδιο ρεπορτάζ…προκύπτει ότι ο Μπανταγιάς ξεκίνησε ως «κλητήρας» τύπου του Τσουχατζόπουλου …( όπως ο Αυτιάς του Μπακογιάννη) για να γίνει ο «άρχοντας» της επικοινωνίας του Σημίτη

«Τα νέα πρόσωπα είναι ο Γ.Πασχαλίδης, που είχε ήδη επαφή με την ομάδα, και ο Γ. Πανταγιάς. Ως τότε ο άνθρωπος του Κ. ΣημίτηΜάνια Κωστοπούλου. Ο Γ.Πανταγιάς ­ τον οποίο είχε βάλει ο Α.Τσοχατζόπουλος στο ΠαΣοΚ για να παρακολουθεί τον Τύπο ­ περνούσε κάθε πρωί από το υπουργείο Βιομηχανίας και άφηνε ένα χαρτί με τα γεγονότα της ημέρας.»