Δεν θα πέφτει μόνο «γκλοπς» στα blogs , αλλά και μαγκούρα Μαρίκας !

Διαβάστε τι γράφει το nonews-news.blogspot.com, για το πως «στόλιζε», η Μαρίκα στο Εκάλη κλαμπ τον Καψαμπέλη για τις αποκαλύψεις για τα «κολλητηλίκια» της Ντόρας ,με τον πρώην αφεντικό στην Ελλάδα της λαδιάρας Ζίμενς!

Βάλτε την Μαρίκα Ταξίαρχο στη ΓΑΔΑ …και επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος …να σπάσει τα κεφάλια όλων των bloggers

Άλλωστε για τους παιδεραστές και τους παιδόφιλους υπάρχει η Interpol και δεν ανησυχούμε…
Ο «γκαφατζής» www. galonia .gr με συντονιστή την Μαρίκα …θα εξαφανίσει όλους τους bloggers… και θα συλλάβει κανένα ανταγωνιστικό dating site , σε αυτό που η Ντόρα και ο Κυριάκος βάζουν τα βιντεάκια τους !

Τι γράφει το nonews0-news.blogspot.com

Κωλόπαιδο...
Ανδρέα... τα 'θελες!!... τώρα άκου το τραγουδάκι "Κι η Μαρίκα με το ντέφι...".Μεσημέρι. Εκάλη Club. Η Μαρίκα με 5-6 φίλες της. Στην κορυφή (πάντα) του τραπεζιού. Φτιαγμένη..."Άκου εκεί το ......κωλόπαιδο!!"...Μαζί πέσανε και καναδυό άλλα επίθετα που το ήθος του πράκτορα μας (και φυσικά το δικό μας) δεν μας επιτρέπουν να τα γράψουμε.Τα "μαλακά" (προσέχτε τον τονισμό) τα αναφέρουμε.-Ο βρωμιάρης, ο λιγδιάρης... Γαμπρός αυτουνού του ... (Μαρίκα και ΥΠΕΕ συμπίπτουν στο χαρακτηρισμό) δεν είναι;;Ο Καψαμπέλης έγραψε πως ο εγγονός Κώστας Μητσοτάκης έκανε τον γάμο του με λεφτά από μίζες της SIEMENS.