Πάει για διακοπές στην Θεσσαλονίκη…ο «επιβήτορας» της εξουσίας


…για άλλους 6 μήνες την Τσέκου στους "Κορυδάλλειους Νήσους" ως επικίνδυνη «κακοποιό»?

Στην Θεσσαλονίκη … στα «άγια χώματα» από όπου ξεκίνησε, μετά τα κολλητηλίκια του με την Νατάσα Καραμανλή … την πορεία του προς την εξουσία … για να γίνει «επιβήτορας» της υφισταμένης γραμματέας του …και στη συνέχεια να αυτοπροσγειωθεί σε πεζοδρόμιο του Κολωνακίου…μετά από σάλτο στο κενό του ακάλυπτου του διαμερίσματός του…επιστρέφει ο Ζαχόπουλος «για να ξεκινήσει μια νέα ζωή», γράφει το troktiko.blogspot.com, ( Σωκράτη πας κάλα! Ρε μπας και έχει δίκιο ο ΝΝ)

Την ίδια ώρα που η ελληνική πολιτεία και όπως αυτή εκφράζεται μέσα από τους θεσμούς της …κρατάει προφυλακισμένη ως επικίνδυνη την «ερωμένη» του …την οποία απέκτησε …υποσχόμενος διορισμό … και όταν αυτό δεν έγινε , αυτή τον εκδικήθηκε με αθέμιτα μέσα !

Κι αυτό , χωρίς δίκη και να έχει κλείσει η ανάκριση …για μια υπόθεση που αποτελεί μια κλασική περίπτωση «εκβιασμού» με σεξουαλικό περιεχόμενο!
Την ίδια ώρα που μιζαδόροι , καταχραστές , κερδοσκόποι και μια σειρά λαδιάριδες…απολαμβάνουν τη πλήρη ελευθερία !

Σε ποια πολιτισμένη χώρα, που σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα, και κύρια έχει θεσπισμένη νομοθεσία που καταδικάζει κάθε μορφής «επιβήτορα» εξουσίας έστω και αν είναι «θύμα» των αποτελεσμάτων της αλαζονείας του και της διαστροφής του … θα προστάτευε έτσι τον «επιβήτορα» !


Μόνο πράκτορα των Αμερικανών δεν την έβγαλαν την Τσέκου …για να την κρατάνε μέσα !