Συνέντευξη Θεμιστοκλή προαναγγέλλει το nonews-news.blogspot.com

Mούφα ή πραγματική η συνέντευξη του Θέμου…που προαναγγέλλει το nonews-news.blogspot.com!

Θεμιστοκλή δώσε και σε μας θέλουμε «κλικς»

Στο μεταξύ δημοσιογράφος Νίκος Νικητέας ζήτησε την βοήθεια της Δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος, κ. Μ. Σφακιανάκη επειδή το Troktiko.blogspot.com τον «έδωσε» ότι είναι πίσω από το nonews-news.blogspot.com!
Πάλι η δίωξη στη μέση…

Ρε παιδιά υπάρχουν και οι εισαγγελείς. Πας καταθέτεις μήνυση κατ αγνώστων με το δημοσίευμα και που έγινε…Και ο εισαγγελέας μελέτα την υπόθεση …και αν διαπιστώσει ότι συντρέχει λόγος άρσης του απορρήτου…διαβιβάζει το θέμα στην αστυνομική αρχή και στην αρχή προστασίας απορρήτου προκειμένου ,να γίνουν τα δέοντα…

Αυτά με την «δίωξη» ούτε στην Ουγκάντα γίνονται…

Η απάντηση του δημοσιογράφου στο Τroktiko και του Νοnews-News
"Μπορεί η φαντασία να μην έχει όρια (και καλά κάνει), η νοσηρή φαντασία όμως επιβάλλεται να έχει. Αντιπαρέρχομαι τους νοητικούς ακροβατισμούς σας και δηλώνω κατηγορηματικά ότι όσα γράφετε (στο βαθμό που με αφορούν) είναι ασύστολα ψεύδη και αποκυήματα της φαντασίας σας. Ουδέποτε είχα σχέση με το «No news» ή άλλο blog. Ζητώ να επανορθώσετε δημοσιεύοντας την επιστολή μου και δηλώνω ότι επιφυλάσσομαι κάθε νόμιμου δικαιώματός μου.

Επειδή τα παιχνίδια που παίζετε είναι άκρως επικίνδυνα και προφανής στόχος είναι να σπιλώσετε την επαγγελματική του υπόσταση και να θίξετε την προσωπικότητά μου σας πληροφορώ ότι υποχρεώθηκα (αν και διαφωνώ με αυτές τις μεθόδους) να ενημερώσω (σε πρώτη φάση) τον υπεύθυνο Δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος, κ. Μ. Σφακιανάκη.

Δημοσιογράφος"