Μπλογκοξεκατίνιασμα ..! Ο πόλεμος Μάκη –Θέμου στα blogs

Tης αποκαλύψεως έγινε σήμερα στην ελληνική μπλογκόσφαιρα !

Toυλάχιστον δύο blogs το «Τroktiko» και το «Νonews-Νews» αλληλοκαρφώνονται !

Τo «Troktiko» καταγγέλλει και αποκαλύπτει ότι πίσω από τo «Νonewsews» κρύβεται ο Θεμιστοκλής ! Αντίθετα το «Νonewsews» αποκαλύπτει ότι το «Τroktiko» είναι του αρχισυντάκτη των εκπομπών του Ευθύμιου !

Στις αποκαλύψεις που «εξαπολύονται» εκατέρωθεν , το «Troktiko» χρεώνει αλλά τρία και με τέσσερα blogs στο Θέμο και πρόσληψη σκοπιμότητας «εξαγοράς» δημοσιογράφου blogger ( Αλλά εδώ έχουμε μια ένσταση, γιατί ξέρουμε ότι ο συγκεκριμένος δεν είχε ανάγκη να κάνει πλάτες στο Θέμο για να πάει στο Πρώτο Θέμα .Απλά γουστάρει ΘΈΜΟ και έγραφε αυτό που γούσταρε.) και βέβαια ισχυρίζεται ότι ο στόχος του blog είναι ο Μάκης και το συγκρότημα Κουρή

Από την άλλη πλευρά το «Νοnews-News» χρεώνει στο «Troktiko» σκοπιμότητα στα θέματα με τις δικαστικές εμπλοκές του ιδιοκτήτη του ΑΝΤ1 κ Κυριακού και βέβαια θεωρεί ότι στόχος του blog είναι ο Θέμος !

Tα παιχνίδια ηλεκτρονικής κατασκοπίας και από τις δύο πλευρές δίνουν και παίρνουν και «hacker» αναζητούν ip address που θα οδηγούν ή στα γραφεία του «Πρώτου Θέματος» ή στα γραφεία των εκπομπών του Μάκη!

Καψαμπέλη ζεις εσύ μας οδηγείς !

Άντε να δει κανένα όραμα ο «ηλεκτρονικός» Θεοχάρης και προβλέπω νέες επιτυχίες …

Τι σου είναι το κληρονομικό χάρισμα…και η επικοινωνία με το Θεό . Και μετά σου λένε στο FBI έχουν εκπαιδευμένους ! Τι να την κάνεις την εκπαίδευση . Άμα σερφάρεις ξέρεις και που είναι οι παράνομοι !

Και μη χειρότερα…

(Υ.Γ Εμείς απλά το θέμα δίνουμε! Γουστάρουμε blogs όσο περισσότερα τόσο το καλύτερο. Και τα αλληλοκαρφώματα καλά είναι και οι πολλαπλές πηγές ειδήσεων. Και οι κατινιές ακόμα καλύτερες !Γιατί με μερικά «κλικ» ξέρεις τι σου γίνεται ! )