Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο παιχταράς για την φετινή σαιζόν Πρέμιερ Λιγκ της Αγγλίας


Αλλά και με επιδόσεις εκτός γηπέδου!

Γιόρτασε την πρώτη νίκη της ομάδας του στη έναρξη της Πρέμιερ Λιγκ.. (2007-2008) με μία βραδιά οργίων στην βίλα του με 5 κοπέλες... ελευθέρων ηθών όπως είχε αποκαλύψει την 1 Σεπτεμβρίου 2007 η εφημερίδα "Sun" ..

Η συνέχεια ήταν εξίσου αποδοτική και μέσα στα γήπεδα .Έχει 38 γκολ στο ενεργητικό του για την φετινή χρονιά ,οδηγεί την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ της Αγγλίας και στην κατάκτηση του τίτλου, και πιθανότατα στον τελικό του «Τσάμπιονς Λιγκ» ( Αύριο το επαναληπτικό παιγνίδι στον Μάντσεστερ του πρώτου ημιτελικού με την Μπαρτσελόνα μετά το 0-0 του «Καμπ Νου» ) και δίκαια ο Παραγουανός Κριστιάνο Ρονάλντο ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες της Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών, ως ο κορυφαίος στο φετινό Αγγλικό πρωτάθλημα !

Παράλληλα η Ένωση των Ποδοσφαιριστών της Αγγλίας ανέδειξε και την κορυφαία 11αδα της χρονιάς, που αποτελείται από τους: Ντέιβιντ Τζέιμς (Πόρτσμουθ), Μπακαρι Σανγκα (Αρσεναλ), Ρίο Φέρντιναντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Νεμάνια Βίντις (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Γκελ Κλισί (Αρσεναλ), Στίβεν Τζέραρντ (Λίβερπουλ), Τσεσκ Φαμπρεγας (Αρσεναλ), Κριστιάνο Ρονάλντο (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ασλεϊ Γιανγκ (Αστον Βίλα), Εμανουελ Αντεμπαγιόρ (Αρσεναλ), Φερνάντο Τόρες (Λϊβερπουλ).

(Στις φωτογραφίες η δράση του Ρονάλντο εντός και εκτός γηπέδων)