Τελικά , ποιος ήθελε να κάνει «συμβόλαιο θανάτου» στη Τσέκου !

Πριν μερικές μέρες σχολιάζοντας την κατάθεση Ζαχόπουλου στην υπόθεση Τσέκου είχαμε επισημαίνει ότι … « σιγά μην γίνονται συμβόλαια θανάτου για μια τσόντα»!

Ελα όμως που τα πράγματα μπερδεύονται …μετά την αποκάλυψη του "Αποκαλυπτικού Δελτίου" στο ΕΧΤRA 3 ότι ένας εκ των δύο, φερομένων από τον Ζαχόπουλο ως εκβιαστές του, δικηγόρων κατέθεσε μήνυση κατά Ζαχοπουλου και αποκαλύπτει, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σ αυτή, ότι ο Ζαχόπουλος ζήτησε να βγει από "τη μέση" η Τσέκου!

Δηλαδή θα γίνει του «κουτρούλη ο γάμος» μ αυτή την υπόθεση…

Άλλη δική μας αναφορά , αποκάλυψη , ήταν ότι η πληροφορία για κατάθεση σε συμβολαιογράφο της κόπιας με την «τσόντα» ,που εξυπηρετούσε δικονομικούς σκοπούς ,είναι «μούφα» . Επιβεβαιώνετε σύμφωνα με τα όσα ανέφερε το "Αποκαλυπτικό Δελτίο" για αρνητική απάντηση στον ανακριτή από τα συμβολαιογραφικά γραφεία!

Σας κάνουμε και ένα "φλας μπακ"για να δείτε πως η κατάθεση Ζαχόπουλου θα τα κάνει όλα μπάχαλο…

Καταθέτοντας και ερωτώμενος από τον ανακριτή αν θεωρεί ότι ο Θεμιστοκλής είναι μέλος της «συμμορίας των εκβιαστών» δηλ Τσέκου και των τριών δικηγόρων ( μεταξύ των οποίων δεν υπάρχει απ όλους συνεργασία ή γνωριμία ή επαφή μαζί του ) απαντά ναι το πιστεύω!

Τώρα τι σόι συμμορία είναι αυτή ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΑΥΜΑ μπορεί να εξηγήσει!
Πως ο Θέμος είναι συμμορία με τους δύο νομικούς που δεν γνωρίζει, αλλά ούτε προκύπτει ότι έχει οποιασδήποτε μορφής επαφή με το Ζαχόπουλο!

Αρα πως τον εκβίαζε …ή πως παρακίνησε κάποιον να τον εκβιάσει !

Αν εκβίασε την κυβέρνηση έχοντας στην κατοχή του το DVD ,όπως λέει ο Μάκης ,είναι άλλη υπόθεση, άλλο θέμα και αν θέλετε και άλλη δικογραφία …που δεν υπάρχει και ούτε θα υπάρξει!

Πως ο εργατολόγος των εργατοπατέρων, είναι συμμορία με τους άλλους δύο νομικούς , που δεν προκύπτει να γνωρίζει ή να έχει επαφές μαζί τους!

Αλλά η ουσία είναι η ΜΗΝΥΣΗ κατά Ζαχόπουλου από τον δικηγόρο που λέει , οτι, αυτός ( Ζαχόπουλος) τους πρότεινε να «βγάλουν» τη Τσέκου από την μέση!
Και πως ο Ζαχόπουλος στην κατάθεσή δεν θυμάται…που έγιναν οι συναντήσεις μαζί με τους νομικούς ( απλά περιγράφει κάποιους περιέργους χώρους )… όταν ο δικηγόρος που τον μηνύει λέει ,ότι αυτός καθόριζε αυτές τις συναντήσεις σε γραφεία παραθρησκευτικών οργανώσεων , κάπου στη Ζωοδόχου Πηγής !

Πως πήγε σ αυτά τα ραντεβού με δεμένα μάτια!

Ρε μπας και είχαν στήσει και μη κυβερνητική θρησκευτική οργάνωση!

Χαρδαβέλα για ψάξε , όλο και κάτι θα βρείς!

« Τα απόκρυφα μιας μοναχής» σας λέει κάτι !
Καλό Πάσχα!