Αποκλειστικό : Το Πάσχα φεύγει… η Πρωτομαγιά έρχεται !

Μέρα που είναι σήμερα…είπαμε να σας φτιάξουμε! Αποκλειστικό, μόνο από το Bollywood-Greece ! To Πάσχα μπορεί να φεύγει, αλλά η Πρωτομαγιά έρχεται! Μην κουνηθεί κανείς…από τη θέση του ! Το λέμε και το εννοούμε !
Άμα βρείτε δημόσιο ανοικτό τις επέμενες μέρες …γράψετε και σε μας να το δημοσιεύσουμε!
Και αν δεν μας πιστεύετε δείτε Τρίτη ,Τετάρτη τα ρεπορτάζ των δελτίων ειδήσεων και τα «κηρύγματα» των πρωινάδικων σε Αυτιάδες, Καμπουράκιδες, Παπαδάκιδες !
Βέβαια έρχεται και η Eργατική Πρωτομαγιά και κάτι θα κινηθεί σε πολιτικοκομματικό επίπεδο , μια που θα πάνε να γιορτάσουν την «ημέρα της εργατικής τάξης» με του Τσεβδο-Εργατοπατεράδες ( δηλαδή αυτοί, κάτι κομματόσκυλα και οι οικογένειες των εργατοπατέρων θα δεηθούν υπέρ της διατήρησης της οικονομικής και εργασιακής τους ευημερίας , να πουν κανένα καλό λόγο για το δράμα των ανέργων ) .
Ο ΑΛΈΞΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΄Η ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ !
΄Η Θα κάνει πικνικ στο Σέντραλ Παρκ του Λονδίνου!

Χάσαμε και τον Γιώργο ρε γαμώτο, με το ατύχημα!
Τον ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΝΑ EΚΆΝΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΤΙΚΕΣ ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΕΣ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ ΜΕ ΔΙΠΛΟΚΑΒΑΛΟ ΤΟΝ ΠΟΛΥΖΩΓΟΠΟΥΛΟ!
Φυσικό είναι και η HIGH SOCIETY της χώρας να βρίσκεται σύσσωμη στη Μύκονο και στα άλλα κοσμοπολίτικα νησιά και δε μπα να φτάσει και τα 150 δολάρια το βαρέλι το πετρέλαιο! Κι αυτοί από την ερχόμενη Δευτέρα θα «πιάσουν δουλειά», μαζί με τους Δημοσίους Υπαλλήλους !
Οπότε αναμένεται μαζική επιστροφή …και μποτιλιάρισμα όχι μόνο στις Εθνικές Οδούς ,αλλά στις Μαρίνες και στα αεροδρόμια!