Και τα ροζ σκάνδαλα θέλουν αξιοπρέπεια!

Και στα ροζ σκάνδαλα οι «ροζ» σταρ της κυβέρνησης, ο ένας μακαρίτης και ο άλλος «σακατεμένος» στον νοσοκομείο, απέδειξαν ότι λίγο πολύ, οι Έλληνες πολιτικοί είναι «σαβούρες» με τα όλα τους !
Σαβουριάζουν οτι βρουν απo μίζες και δεν συμμαζεύεται . Και δεν θέλουμε μαρτυρίες Απλά το φωνάζουν τα έργα τους.Χρηματιστήριο: Έκαναν «βούτες» με «φούσκες» !
Simens : Πολιτικοί , εργατοπατέρες και άλλες συμπαθείς τάξεις της δημόσιας ρεμούλας …τα έπιαναν σε βαλίτσες , που τις άνοιγαν με κατσαβίδια και τώρα τους έχουν οι Γερμανοι και οι Ελβετοί στο «πιάτο».
Κουμπάροι: Θυμάστε τους «βούτηξαν» με τα προσημειωμένα.
Ομόλογα: Πήγαν και αγόρασαν τα δομημένα…
Αυτό δείχνει ότι οι άνθρωποι ήταν πρώην «λίγδες» και την είδαν «χλίδες» ,για να χρησιμοποιήσω μια από τις νέες και «γαμάτες» ατάκες του Θεμιστοκλή
Τη λίγδα που κουβαλάνε …δεν την ξεχνάνε …τους έχει γίνει τρόπος ζωής …όταν την δουν και εραστές!
Φθηνιάριδες σ’ όλα ! ( Στις μίζες και στις γκόμενες)
Από οπου και αν το πιάσεις το θέμα, λίγοι είναι αυτοί που και στις ροζ περιπλανήσεις τους έκαναν σωστές επιλογές !
Τι να πρωτοθυμηθώ τις «γεροντοκαψούρες» , τις Βοllywoοdιανές φίεστες στα Παρίσια και σε διάφορες πόλεις της ημεδαπής …με «βλαχαδερές βαπόνες»
Η μια πιο σαβούρα από την άλλη !
Βλέπετε η αρχή της ποιότητας είναι νόμος «Ότι πληρώνεις παίρνεις»
Τώρα αν πάμε μια «βόλτα» στα πρόσφατα ροζ σκάνδαλα πολιτικών εκτός Ελλάδος, θα δούμε ότι αυτοί που τα έκαναν ,είχαν πρώτα τον ανδρισμό να το παραδεχθούν και να παραιτηθούν, δεύτερον δεν «έπαιξαν» με σαβούρες
Δείτε με τι έπαιζε ( Πάνω φωτογραφία) ο Φιλανδός υπουργός Εξωτερικών!
Και όχι μόνο «έπαιζε» μαζί της, αλλά ο άνθρωπος σύμφωνα με ένα καλό απ τα καλά του Πρώτου Θέματος ρεπορτάζ τις πρότεινε και τρίο με την αδερφή της !
Δείτε (κάτω φωτογραφία) και ποια προσπάθησε να ρίξει …και ο γείτονας Σίλβιο προσφέροντας της θέση στη Βουλή!
Και μείς Αθίνη στη Bουλή
...Ευαγγελόπουλο στη Showbiz

Να γιατί είμαστε ΒOLLYWOOD !