«Bγενό» …πάρε πίσω την αγωγή…τέτοια ρεπορτάζ θα δεις πολλά

«Βγενό» μάλλον δεν ξέρεις τι παιχνίδι παίζετε με τα ΜΜΕ και τους πολιτικούς!
ΚΑΙ δεν μας ενδιαφέρει το παιχνίδι σου με το ΟΤΕ και την Κυβέρνηση…στο κάτω κάτω η κυβερνηση έχει την ευθύνη. Ο «Βγενό» είναι «μίζνεσμαν» ειχε το χρήμα και έκανε το παιχνίδι γιατί και η σημερινή και η προηγούμενη κυβέρνηση το επέτρεψαν. Τι θέλει δηλαδή ο Τσίπρας να γίνει ο «τσε» της Ελλάδος καταγγέλλοντας τον «βγενό» για αεριτζή! Όταν ο Τσιπρας και ο κάθε πολιτικάντης Τσιπρας ( δεξιάς και αριστεράς) είναι ο μεγαλύτερος αερετζής της ΕΛΛΑΔΟΣ!
Αλλά είναι γεγονός ότι μόλις μπήκες σφήνα στο θέμα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ και γίνεσαι απειλή γι αυτούς που κατάντησαν όπως κατάντησαν την ομάδα…λειτούργησε όλο το σύστημα …που είναι πίσω από το σύστημα «Business-Φιλανθρωπία-Ποδόσφαιρο»!
Και επειδή ο «Βγενό» δεν είναι Κοκκαλης…και δεν έχει ανάγκη την έξωθεν καλή μαρτυρία…και ο τρόπος που επενδύει δείχνει ένα επιχειρηματία χωρίς σύνορα…καλό θα είναι να αφήσει τους εντός Ελλάδος συμβούλους δημοσίων σχέσεων.
«Βγενό» άμα θες να «παίξεις» στο Ποδόσφαιρο και να γίνεις Ο Αβράμοβιτς της ΕΛΛΑΔΟΣ …κάνε ότι κάνεις!
Μακριά από τις διαπλοκές στα ΜΜΕ, μακριά από φιλανθρωπίες και τα αλλά κόλπα … των γνωστών οικογενειών…που κοροϊδεύουν τον λαό!Ε τι περίμενες από ένα κανάλι που κάνει πρώτο θέμα … τις «φιλανθρωπίες» των αφεντικών του.
Βρήκαν τον Τσίπρα ( που πάει όπου πάνε τα κανάλια με τους διαμαρτυρημένους βολεμένους εργατοπατέρες ) του έδωσαν βήμα μια έχει δηλώσει και βάζελος και έκαναν παιχνίδι!
Και σήμερα πρωί πρωί και το ΜEGA με τον Καλαμπουράκι έκανε εισαγωγή με την αγωγή ΚΑΤΆ Τσίπρα…
Και η «Ελευθεροτυπία» με το σημερινό πρωτοσέλιδο , τι νομίζετε ότι πονάει για το αυθαίρετο του «κουφού» …στο παιχνίδι για τον βάζελο είναι στρατευμένο …γιατί ο «κουφός»…πιέζει να φύγει η «οικογένεια»!
Και αν ο «Βγενό» μπει στον ΠΑΟ και αλλάξει το παιχνίδι δει το ποδόσφαιρο σαν «μπίζνα» που πάει μπροστά ,μόνο αν έχει παραγωγή …που σημαίνει διακρίσεις , θέαμα …θα ξυπνήσουν και οι «γαύροι»…και ίσως δούμε καλύτερες μέρες…
Είπαμε ξυπνήστε …

Το ποδόσφαιρο δεν είναι ΟΥΝΕΣΚΟ
Ούτε ο Παναθηναϊκός
«Σύλλογος Ελπίδα»