Ξετρύπωσαν σαν τα ποντίκια οι "άριστοι" και "εργασιομανείς" της Κούλης ΑΕ από τις διακοπές τους από την φωτιά στην Εύβοια !



Ενα μήνα εξουσίας και μετά από τα επικοινωνιακά show της κυβέρνησης των "Αρίστων" του ψηφιακού μετασχηματισμού και της κακονικότητας ...και αφού "ξελάσπωσαν" τον βασικό μέτοχο της κυβέρνησης Α.Ε  με το ξήλωμα της Θάνου είπαν να απολαύσουν και τις διακοπές τους.
Ο Κούλης Κρήτη, ο Κικίλιας νεόνυμφος γαρ στην Σέριφο  και ο ανιψιός Μπακογιάννης με την Σια στην Πάτμο ...για να πάρουν δυνάμεις για τα επόμενα επικοινωνιακά show ...για να δουλέψει η ΑΕ ...με την χρηματοδότηση του κλασικού Μ@λ@κ@ Ελληνα που τους ψήφισε !
Αλλά οι φωτιές τους έπιασαν στην παραλία και  άρχισαν  να ξετρυπώνουν σαν τα ποντίκια να πάνε να τις σβήσουν!
Αν αυτά συνέβαιναν επί ΣΥΡΙΖΑ ...θα έβγαζαν λάβρους λόγους για ανευθυνότητα και κλπ και τα φιλικά μέσα του βασικού μετόχου της Κυβέρνησης ΑΕ και λοιπών μικρομετόχων ...θα ούρλιαζαν για την καταστροφή από την κυβέρνηση των "κατσαπλιάδων" !

Α να μην ξεχάσουμε και τον Κεδίκογλου ...που έκανε ταξί το λιμενικό να είναι κοντά στον Μητσοτάκη στα καμένα της Εύβοιας!

Αυτά είναι τα πρώτα γλέντια...γιατί έρχονται και άλλα! Γλέντια γιαυτούς που τους ψήφισαν. Αυτοί δεν έχουν κανένα πρόβλημα ...απλά τα κονομάνε ...και γλεντούν αυτούς που τους ψήφισαν...και όλους μας μαζί !
Α να μην ξεχάσουμε και τον σκιτσογράφο ΑΡΑΚΑ ...που με περσινό του διατεταγμένο σκίτσο για τον πρωθυπουργό ...στις πυρκαγιές ήρθε να μας πει οτι το χιουμορ του έχει διαχρονικότητα !!