Δακρυσμένη εικόνα του Κικίλια ...σε προεκλογική συγκέντρωση! Αντε να πάρουμε και αγίασμα από την Μπαλατσινού και να το κλείσουμε το μαγαζί !!!



Σε μια στιγμή που κατάφερε να συγκινήσει μέχρι και τις κατάμαυρες ανθελληνικές καρδιές μας κατάφερε να πρωταγωνιστήσει ο υποψήφιος (και πρώην) βουλευτής και Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της χτεσινής θριαμβεύτριας Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας. Ο πρώην μπασκετμπολίστας ήταν πρόσφατα πρωταγωνιστής και ενός εκπληκτικά λυρικού διάλογου, όταν στα πλαίσια στιχομυθίας με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο απεφάνθη ότι «με τα λουκάνικα άλλοι ζορίζονται και άλλοι δροσίζονται», όμως αυτή τη φορά κατάφερε να προκαλέσει περισσότερο δάκρυ από πενήντα ορφανά και κουτσά κουτάβια λαμπραντόρ που βρίσκουν φιλοξένη οικογένεια που έχει και σπίτι με κήπο.
Το υπέροχο αυτό σκηνικάκι έγινε στην προεκλογική ομιλία του Βασίλη Κικίλια, όταν το γκανιάν της ΝΔ και της Τζένης Μπαλατσινού θυμήθηκε τα μικράτα του που έπαιζε μπάσκετ στην Εθνική. Η εικόνα αυτή στο μυαλό ήταν αρκετή για να συγκινηθεί ο ευαίσθητοςμπασκετμπολίστας, καθώς όπως είπε ο ίδιος, δεν υπάρχει τίποτε πιο πατριωτικό από αυτό.

Με δικά του λόγια:
«Δεν μπορώ να σκεφτώ πιο αγνή, πιο καθαρή και πιο πατριωτική εικόνα από αυτή 12 πιτσιρικάδων που φορούν την φανέλα της εθνικής ομάδας μπάσκετ με το εθνόσημο στο πέτο, ακούν τον εθνικό μας ύμνο και έχουν φτάσει στο πιο ψηλό σκαλοπάτι του βάθρου τιμώντας τα εθνικά μας χρώματα. Κάποτε ήμουν κι εγώ ένας από αυτούς.»
Αξίζει βέβαια να σημειωθεί εδώ, για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, ότι αυτό είναι αλήθεια, αλλά στο 50%. Ο Βασίλης Κικίλιας είχε φτάσει μέχρι το δεύτερο ψηλότερο σκαλί του βάθρου με την εθνική παίδων το 1991, με αποτέλεσμα ακουστεί ο εθνικός ύμνος της Ιταλίας που βγήκε πρώτη.