Ευάγγελος Βενιζέλος...Εφιάλτες στο δρόμο προς τον Κούλη ή αλλιώς η Φώφη με τον παγοκόφτη



Η Φώφη γράφει ιστορία...Διώχνει με τρόπο τον Βενιζέλο πριν της διαλύσουν το κόμμα και την κάνουν "όμηρο" της ΝΔ την επόμενη των εκλογών!

Κάλιο αργά παρά ποτέ...Το ΠΑΣΟΚ από την εποχή Βαγγέλη Βενιζέλου ήταν "τσόντα" της ΝΔ . Με την πρώτη εκλογική ανάταση ...των ευρωεκλογών και έστω με αντιΣυριζα στρατηγική για τις Εθνικές εκλογές το επιτελείο της Φώφης επιτέλους κατάλαβε ότι για να μπορέσει να επιβιώσει σε ένα πιθανό ρυθμιστικό ρόλο του κόμματος στις μετεκλογικές εξελίξεις ... ο Βενιζέλος ίσως και μερικοί ακόμη έπρεπε να μην υπάρχουν σε αυτό.
Ηταν έτοιμοι να πάνε...κατευθείαν στον Κούλη και την ΝΔ για τις απαραίτητες "τσόντες" σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας η για να γίνουν κερασάκι μιας εθνικής συνεννόησης στην αυτοδυναμία της ΝΔ.
Αυτό το ξέρουν και το ήξεραν ολα τα χρόνια αυτά μετά την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην Κυβέρνηση.
Επομένως για να υπάρχει έστω και μετεκλογικά ίχνος ΠΑΣΟκ στο πολιτικό σκηνικό ...η Φώφη ορθά έβγαλε ...εκτός τον Βενιζέλο που ελέγχει και όλο αυτό το κομμάτι μέσα στο ΠΑΣΟκ που θέλει τιμωρία του ΣΥΡΙΖΑ και πλήρη υποταγή στο κυρίαρχο κόμμα της δεξιάς και του Μητσοτακέικου στην Ελλάδα...για να έχουν και αυτοί νομή από την εξουσία.
Αυτό και μόνο μας αρκεί να πούμε αν δεν ψηφίζεται ΣΥΡΙΖΑ ψηφίστε ΦΩΦΗ ...αβίαστα αβασάνιστα !